300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

deyap new 252

calypso new 256

Το πρώτο βήμα

02 Ιουλίου 2012 18:44
ΕΠΩΝΥΜΩΣ
Το πρώτο βήμα

Οι πολίτες μετά το εκλογικό σοκ του Μαΐου έδωσαν, πριν λίγες ημέρες ,την τελική εντολή σε όλους εκείνους που την διεκδίκησαν , να σταματήσουν

οι κραυγές , να κατεβούν οι παραπλανητικές ταμπέλες των ιδεοληψιών και άλλων φθαρμένων συνθημάτων της εποχής της Μεταπολίτευσης .

Οι πολίτες στις 17 Ιουνίου 2012, τιμώρησαν αρκετούς από τους πρωταγωνιστές της, έδωσαν δεύτερη και τελευταία ευκαιρία σε μερικούς άλλους και έκαναν το πρώτο βήμα για μια πανεθνική προσπάθεια Επανεκκίνησης σε όλους τους τομείς της Εθνικής ζωής μας για την Ελλάδα , το Ελληνικό Έθνος της Ευρώπης και του Ελληνισμού του κόσμου όλου.

Τα υπολείμματα του πολιτικού προσωπικού της Μεταπολίτευσης , όπως αυτά αναδείχτηκαν προ και μετά το Πολυτεχνείο, να δώσουν τώρα τόπο, στις νεώτερες γενιές Ελλήνων και Ελληνίδων και να ασχοληθούν με την όποια υστεροφημία τους .

Γιατί για αυτούς δεν πάει άλλο. Η Χώρα θα προχωρήσει χωρίς αυτούς , τους ανεπάγγελτους παρατρεχάμενους και τους κηπουρούς όλου του πολιτικού χάρτη.

Το πρώτο βήμα μπροστά έγινε από τους πολίτες την 17η Ιουνίου.

Έδωσαν στην φιλελεύθερη παράταξη την επιταγή δημοκρατικής συνεργασίας για την πολιτική σύνθεση της Κυβέρνησης και στην Αξιωματική Αντιπολίτευση μαζί με τις λοιπές κοινοβουλευτικές ομάδες, για να ασκήσουν αυστηρά τον έλεγχο των κυβερνητικών αποφάσεων, να διατυπώνουν υπεύθυνα τις διαφωνίες τους, τις προτάσεις τους και την ομοφωνία τους, όπου αυτή μπορεί να επιτευχθεί και όταν η Εθνική ανάγκη επιτάσσει , την κοινωνική συναίνεση και συνοχή που είναι απαραίτητη και κατεπείγουσα .

Όλοι τους μαζί και καθένας από τους τριακόσιους να αναλάβουν τις προσωπικές ευθύνες που τους αναλογούν. Οι ακραίες αδιέξοδες πολιτικές προτάσεις και οι καταχρηστικές κοινωνικές δράσεις στα κάγκελα και στις πλατείες δεν έχουν πλέον θέση στην ελληνική κοινωνία.

Το προεκλογικό κυνήγι της εξουσίας τελείωσε. Οι σειρήνες να σιγήσουν για να μπορέσει ο πολίτης να ξεφύγει από την σύγχυση και την παγίδα της κλεμμένης Ελπίδας.

Η Ελλάδα κρίνεται στην Ευρώπη και όχι οι πολιτικοί της . Οι Έλληνες πολίτες δεν είναι τεμπέληδες κι ούτε κλέφτες , έχουν μπέσα και φιλότιμο. Όραμα , Πίστη και Ελπίδα χρειάζονται για να μεγαλουργήσουν ξανά.

Σήμερα , ήρθε η κρίσιμη τελευταία Ώρα της ιστορικής Εθνικής Ευθύνης όλων των Ελλήνων της Ελλάδας, του Ελληνικού Έθνους του απανταχού της Γής Ελληνισμού.

Η Βουλή των Ελλήνων συγκροτήθηκε σε σώμα και εμείς οι πολίτες, η Ευρώπη και ο Ελληνισμός, περιμένουμε τις προγραμματικές δηλώσεις με προσδοκία και μεγάλη ανησυχία . Περιμένουμε να ακούσουμε Αλήθειες .

Περιμένουμε άμεσες , κατεπείγουσες βαθιές τομές στο Κράτος , στην Κοινωνική Πρόνοια, στην Υγεία , στην Παιδεία και στην αναβάθμιση της καθημερινής ζωής και ασφάλειας μας. Το πρώτο αυτό βήμα δεν μπορεί να μείνει ούτε λεπτό μετέωρο.

Η Βουλή αυτή και η Κυβέρνηση σήμερα εκφράζουν όλες τις τάσεις της Ελληνικής κοινωνίας. Δεν είναι και δεν πρέπει να γίνουν η παρένθεση ανέξοδων μικροκομματικών αντιπαραθέσεων και σκοπιμοτήτων . Να μη γίνουν εργαλεία εκβιασμού των πολιτών. Να μη σπείρουν ανέμους γιατί θα θερίσουμε θύελλες.

Ο Τρίτος γύρος θα σημάνει τον εθνικό Διχασμό.

Το 1981 ανήκει στην πολιτική ιστορία του περασμένου αιώνα και μαζί του οι Ανδρέας Παπανδρέου, Γεώργιος Ράλλης κ.α. Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι σημερινοί πολιτικοί ταγοί όπως αυτοί σήμερα μας προέκυψαν. Να ξαναδιαβάσουν την πολιτική ιστορία μας και να αναλάβουν την εξειδικευμένη προσωπική ευθύνη τους.

Η Βουλή να γίνει εργαστήρι παραγωγής , εθνικά εμπνευσμένης, της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής μέσα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Τώρα !

Κίμων Μ. Κοτσώνης

Χοχλίδες 2/7/2012

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« To παράδειγμα της Αλυκής
Επιδόματα και χαρακτήρας »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

SEAJETS Απογευματινό δρομολόγιο banner 300x250

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

agnantio new 23

xaniotis gallika

banneraki

kdepap xristougenna 2020

react pasxa 25
sigi ixthios

chora banner 300x250

cavo doro 22

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Ιούνιος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Logo leuko

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Μυστήριο με θάνατο βρέφους στο νησί – Συνελήφθησαν οι γονείς του

Πάρος: Μυστήριο με θάνατο βρέφους σ...

09 Ιουνίου 2025
Πάρος: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το θάνατο του βρέφους

Πάρος: Αυτά είναι τα αποτελέσματα τ...

10 Ιουνίου 2025
Τουρίστρια ρωτήθηκε τι της αρέσει στην Ελλάδα και η απάντησή της εξέπληξε (Βίντεο)

Τουρίστρια ρωτήθηκε τι της αρέσει σ...

08 Ιουνίου 2025

Τελευταία Νέα

Κάτοικος Αθήνας γίνεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς - Έφαγε μαζί με τον πρωθυπουργό σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι (βίντεο)

Κάτοικος Αθήνας γίνεται ο Νόβακ Τζό...

14 Ιουνίου 2025
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση των νόμων περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων στη Μύκονο

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση των ν...

14 Ιουνίου 2025
Μύκονος: Σε δις ισόβια και 20 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 50χρονος εργολάβος που βίαζε τα ανήλικα δίδυμα κορίτσια του

Μύκονος: Σε δις ισόβια και 20 χρόνι...

14 Ιουνίου 2025

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διακριτικός Τίτλος: Asknet
Τίτλος:  Psts.gr (Parianostypos.gr)
Έδρα: Ναρκίσσων 9, Ν. Ηράκλειο
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Ν. Ιωνίας
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] – [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ