Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 - Psts.gr

Έχει περάσει ενάμισης χρόνος λειτουργίας των Καλλικρατικών Δήμων και φαίνεται πια καθαρά πανελλαδικά πόσο τους ενοχλεί η συμμετοχή των εκλεγμένων με

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 22:03

Πόσα κόμματα διεκδικούν την ψήφο μας

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το εκλογικό μας σύστημα όσες περισσότερες ψήφους συγκεντρώσουν τα "μικρά κόμματα" που αποκλείονται απο τη βουλή είναι προς όφελος του πρώτου κόμματος όσον αφορά τις έδρες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 21:44

Νέα του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου

Πάσχα στη Νάουσα . Με χορούς της Πάρου και των Κυκλάδων ψυχαγώγησαν οι χορευτές της ομάδας παραστάσεων του ΧΟΝ τους παριανούς και τους επισκέπτες του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, κ. Φώτη Χατζημιχάλη, συγκροτήθηκαν οι Επιτροπές Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων στις έδρες των πέντε νομών του Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 21:35

Σύλλογος Γυναικών Πάρου "Αρηΐς"

Συντονισμός & Οργάνωση των δομών για την αντιμετώπιση και υποστήριξη των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δείτε αναλυτικά τα ψηφοδέλτια
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 14:36

Ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες

Συγκροτήθηκε το ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς στις Κυκλάδες, το οποίο περιλαμβάνει τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις θέσεις τους για τους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, έγκαιρα και πάντως πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ζητούν από τους κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά οι Περιφερειάρχες Νοτίου και Βορείου Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πρώτο κόμμα ο τόπος κινδυνεύει με ακυβερνησία.Η αυτοδυναμία όπως την αντιλαμβάνεται η ΝΔ προσκρούει στην κοινή λογική»(Ευ.Βενιζέλος).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγελίες του Εργατικού Κέντρου Ρόδου – Γ. Μαχαιρίδης: Να τηρείται απαρέγκλιτα η νομιμότητα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos