Νέα του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου

20 Απριλίου 2012 21:44

Πάσχα στη Νάουσα . Με χορούς της Πάρου και των Κυκλάδων ψυχαγώγησαν οι χορευτές της ομάδας παραστάσεων του ΧΟΝ τους παριανούς και τους επισκέπτες του

νησιού μας στην πλατεία της Νάουσας, το βράδυ της Λαμπρής, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η τοπική δημοτική κοινότητα. Τους συνόδεψαν οι Μανώλης Δελέντας (βιολί), Μανώλης Σιφναίος (λαούτο), Γιάννης Παντελαίος (κλαρίνο) και τραγούδησε η Αγγελική Σκιαδά. Το πρόγραμμα επιμελήθηκε η χοροδιδάσκαλος Μαρουσώ Κονταράτου. Οι αιγαιοπελαγίτικοι σκοποί και το κέφι των χορευτών διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους, κάνοντας αρκετούς από αυτούς να χορέψουν παρέα με τους χορευτές στο τέλος της παρουσίασης.

Κάλαντα του Λαζάρου

Τα παραδοσιακά κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν την παραμονή της γιορτής μικροί χορευτές του ΧΟΝ σε κεντρικά σημεία της Νάουσας, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα λίγο πριν το ξεκίνημα της Μεγάλης Εβδομάδας. Συνεχίστηκε έτσι η αναβίωση του εθίμου, που ο σύλλογος ξεκίνησε πέρυσι με επιτυχία. Και του χρόνου!

Για το ΧΟΝ

Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

{vsig}mousiko_xoreytiko_20-04-12{/vsig}

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos