×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014 - Psts.gr
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014 20:51

Νησιά χωρίς γιατρούς;

Το αυθόρμητο δημοψήφισμα σε Πάρο και Αντίπαρο για τη διαφύλαξη του συστήματος δημόσιας υγείας πρέπει να βάλει σε σκέψεις την κυβέρνηση και όλους μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014 13:44

Ποδόσφαιρο: Τα αποτελέσματα 14, 15 και 16/2/2014

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια ποδοσφαίρου για τα πρωταθλήματα Κυκλάδων είναι τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, η επίσκεψη του Προέδρου της Γερουσίας του Καναδά, κ. Noel A. Kinsela, στον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, κ. Γιάννη Μαχαιρίδη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιος 26άρης δεν θα ονειρευόταν την τύχη του. Από τις καινούργιες και καλές δυνάμεις του θεάτρου μας, ο Δημήτρης Καραντζάς, ανοίγει με ορμή τις πόρτες των θεάτρων τη μία μετά την άλλη. Από τις μικρές ομάδες, κατέκτησε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σαφές προβάδισμα στον κ. Γιώργο Καμίνη δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση που έγινε μετά την ανακοίνωση όλων πλέον των υποψηφίων για τη διεκδίκηση της δημαρχίας της Αθήνας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε νομοθετικές βελτιώσεις θα πρέπει να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών για να διορθώσει το «χάος» με την προκαταβολή φόρου 55%.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμερικανοί ερευνητές του πανεπιστημίου Χάρβαρντ δημιούργησαν έναν στρατό από μικροσκοπικά αυτόνομα ρομπότ, που μιμούνται τη συμπεριφορά των τερμιτών και μπορούν να χτίσουν μόνα τους, χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση, ολόκληρα κάστρα με τουβλάκια.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μετά από εντολή που δόθηκε απο την ολομέλεια των Παριανών συλλόγων της Αθήνας στο νέο Προεδρείο της  ΟΠΑΣ  τον Δεκέμβριο 2013, διερευνήθηκε  η κατάσταση  που επικρατεί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos