Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Η ειδική εφαρμογή για την εκτύπωση για τα τέλη κυκλοφορίας 2017 στο Taxinet είναι πάντα ανοιχτή και θα ενημερωθεί με τα νέα δεδομένα εντός των επόμενων ημερών. Ποια είναι η διαδικασία, και ποιά τα ποσά που προβλέπονται για κάθε αυτοκίνητο σε πίνακες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρωτεύουσα της Πάρου, η Παροικία, θα φορέσει σε τρείς περίπου εβδομάδες τα γιορτινά της, για να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα, διοργανώνοντας λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις που θα γοητεύσουν, όπως κάθε χρόνο, μικρούς και μεγάλους!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

"Επιχείρηση" παγίδευσης άγριων πουλιών είχε στήσει "επιτήδειος" πίσω από την Αλυκή Νάξου στο αεροδρόμιο.

Οργανωμένος και με όλα τα απαραίτητα σύνεργα είχε παγιδεύσει περί τα 30 άγρια πουλιά και περίμενε τη συνέχεια ...η οποία όμως δεν του "βγήκε" γιατί για κακή του τύχη, ειδοποιήθηκε από περαστική, ο Σύλλογος "Προστασία Άγριας Ζωής Νάξου"...

poulia pagideymena 2

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Ομάδες Αυτοβοήθειας ανά τον κόσμο, αποτελούν μια διαφορετική προσέγγιση αλληλοβοήθειας σημειώνοντας μεγάλη πρόοδο, και φαίνεται να κερδίζουν έδαφος ολοένα και περισσότερο, από ανθρώπους όλων των ηλικιών και κοινωνικών τάξεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 17:01

Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Πάρου

Οσον αφορά τα δημοσιεύματα σχετικά με την απόρριψη των προτάσεων του Δήμου Πάρου για υποδομές πρόνοιας θα πρέπει να αναφερθούν τα εξής προς ενημέρωση των πολιτών:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 29η Νοεμβρίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την μοναδικότητα των νησιών του Νοτίου Αιγαίου και τις δυνατότητες που προσφέρουν για 12μηνο τουρισμό παρουσίασε κατά την εισήγησή της στο ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και Tour Operators του Ισραήλ (ITTAA) η Αντιπεριφερειάχης Τουρισμού κ. Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 24-11-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 30χρονος ημεδαπός γιατί προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε και επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σειρά μέτρων κοινωνικής ευαισθησίας λαμβάνει για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Πάρου για την στήριξη των δημοτών του λόγω των παρατεταμένων υφεσιακών συνθηκών της εθνικής οικονομίας. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos