Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Όταν η παλλαϊκή κραυγή του αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας από τη ναζιστική κατοχή έθρεψε το νεολαιίστικο αντιστασιακό κίνημα των μαύρων χρόνων της σκληρής κατακτητικής επιβολής, γεννήθηκαν ήρωες που ρίχτηκαν θαρραλέα στη φωτιά της μάχης για την ελευθερία παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίσατε και νιώθετε απόγνωση; Μία νέα μέθοδος σκέψης υπόσχεται να βοηθήσει τους πρόσφατα χωρισμένους να αντιμετωπίσουν τον αφόρητη πόνο, σε επτά μόνο βήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές αναμένονται την Τρίτη στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για μια ακόμη φορά, οι άοκνοι εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Κυκλάδων) φρόντισαν για την έγκαιρη και ασφαλή επείγουσα διακομιδή ασθενούς, από την Αγκαιριά στο Κέντρο Υγείας Πάρου στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επ΄ αυτοφώρω συνελήφθη το Σάββατο το απόγευμα (γύρω τις 4:00), δράστης που είχε βάλει φωτιά σε περιοχή της Απειράνθου Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομάδα καταξιωμένων παραγωγών-σκηνοθετών από το Χόλιγουντ κατέθεσε στην Περιφέρεια επενδυτικό σχέδιο δημιουργίας μόνιμων στούντιο για μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομεντί 2015 | Έγχρ. | Διάρκεια: 116'

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η απώλεια του τ. Βουλευτή Κυκλάδων και γιατρού Γιάννη Χωματά μας γεμίζει θλίψη και αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο δημόσιο βίο και στα νησιά μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Υπουργείο Τουρισμού προχωράει το σχέδιο για τουρισμό 365 ημέρες τον χρόνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos