Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Σας γνωρίζω ότι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα με τον συντονιστή του ΕΚΑΒ στις Κυκλάδες κ. Αντώνη Πατσιαβούρα, μου επιβεβαίωσε προφορικά την πληροφόρηση που είχα τις προηγούμενες ημέρες ότι θα μετακινηθεί το ασθενοφόρο «μονάδα» από την Πάρο για να καλύψει άλλες ανάγκες του ΕΚΑΒ στα νησιά και κυρίως στην Μυτιλήνη λόγω προσφυγικού ζητήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 10:24

Πανηγύρι στις Καμάρες Πάρου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, ο Πολιτιστικός Εξωραιστικός Σύλλογος Καμαρών, διοργανώνει παραδοσιακό πανηγύρι στον χώρο του Συλλόγου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου παραμονή των εορτών Πέτρου Παύλου και Αγ. Αποστόλων, με αφορμή την εορτή της ενορίας των Αγ. Αποστόλων στις Καμάρες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας , αστιγματισμού και ΟΡΙΣΤΙΚΗ απαλλαγή των γυαλιών προσφέρεται η καλοκαιρινή περίοδος σύμφωνα με τους χειρουργούς οφθαλμίατρους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 7 και 8 Ιουνίου οργανώθηκε στην έδρα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (ΠΟΤ) στη Μαδρίτη ανοιχτή διαβούλευση για τα θέματα που συνδέονται με τη μέτρηση του βιώσιμου τουρισμού στο πλαίσιο του Δικτύου των Παρατηρητηρίων Βιώσιμου Τουρισμού με τη συμμετοχή του Παρατηρητηρίου Βιώσιμου Τουρισμού Αιγαίου (http://sdt.unwto.org/insto-about ). Η συνάντηση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον καθιερωμένων αλλά και νέων προορισμών απ’όλο τον κόσμο. Το αναλυτικό πρόγραμμα της συνάντησης και το σύνολο των παρουσιάσεων βρίσκονται στη σελίδα http://sdt.unwto.org/insto-events

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κ.Χρήστος Γ. Καφτηράνης (1ος Σύνεδρος του Ν.Κυκλάδων σε ψήφους ,

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Ίου στο λιμένα Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν. Νάξου 62, 48χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να αφήσει πίσω της - έστω και για λίγο - τις δύσκολες ημέρες της αξιολόγησης θα επιδιώξει τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες η κυβέρνηση, θέλοντας να πάρει μία «βαθιά ανάσα» πριν αρχίσει η προετοιμασία για την εφαρμογή των προαπαιτούμενων της δεύτερης υποδόσης και των μέτρων του δεύτερου ελέγχου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

To αποτέλεσμα των συλλογικών διαπραγματεύσεων στο Δημόσιο θα επηρεάσει το σύνολο του μόνιμου προσωπικού στον στενό δημόσιο τομέα και στα ΝΠΔΔ, τους δικαστικούς λειτουργούς και τους εργαζομένους στους ΟΤΑ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Alpha Bank είναι η πρώτη που προσφέρει την υπηρεσία της MasterCard στους πελάτες της, μέσω του ψηφιακού πορτοφολιού «my Alpha wallet»

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το πέπλο της ισλαμικής τρομοκρατίας έρχεται να ρίξει βαριά τη σκιά του πάνω στο πιο πολύνεκρο μαζικό φονικό στα αμερικανικά χρονικά, προκαλώντας σοκ όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά συνολικά σε ολόκληρη της υφήλιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos