Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

Πρόκειται για πανάρχαιο πνευστό μουσικό όργανο που στην Ελλάδα ήταν ήδη γνωστό από τον 5ο π.Χ. αιώνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η έκθεση κρασιού Οινόραμα οργανώθηκε για 1η φορά το 1994 στο Ολυμπιακό Στάδιο και ύστερα από 25 χρόνια μπορούμε να μιλάμε για θεσμό. Φέτος η έκθεση διεξήχθη 2-4 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο με την παρουσία εκατοντάδων οινοποιείων απ’ όλη τη χώρα που δειγμάτισαν τα κρασιά τους σε χιλιάδες οινόφιλους, επαγγελματίες και μη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 84χρονος ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίπου 5.350.000  κέρδισε ένας υπερτυχερός στην αποψινή κλήρωση του τζόκερ μετά το έβδομο κατά σειρά τζακ ποτ που σημειώθηκε στην κλήρωση της περασμένης Κυριακής (3/3).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την μεγάλη παρέλαση στους δρόμους της Ερμούπολης κορυφώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι εκδηλώσεις του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής»!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κ. Αντώνης Μαυρόπουλος είναι ακόμη ζωντανός από καθαρή τύχη, αφού μόνο για λίγα λεπτά δεν μπήκε στην πτήση που κατέπεσε στην Αιθιοπία. Αποκαλύπτει τους δύο λόγους για τους οποίους έχασε την πτήση, από την συντριβή της οποίας δεν επέζησε κανείς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγές στη στρατιωτική θητεία των φαντάρων προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χταπόδια, καλαμάρια και οστρακοειδή έχουν την... τιμητική τους στο σαρακοστιανό τραπέζι. Ομως, οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεκτικοί στις αγορές τους για την Καθαρά Δευτέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραμένει το αλαλούμ: Άγνωστο τι θα ισχύσει με το βαθμό του Απολυτηρίου για τους μαθητές της Β' Λυκείου - Ετοιμάζουν «πράσινα» (Τμήματα ελεύθερης πρόσβασης) και «κόκκινα» (τμήματα πρόσβασης μόνο με πανελλαδικές εξετάσεις - Τι αλλάζει για την Γ' λυκείου, όπου οι τρεις Ομάδες Προσανατολισμού, θα γίνουν τέσσερις - Με μίνι πανελλαδικές και το απολυτήριο λυκείου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνευ προηγουμένου ήταν αυτό που συνέβη και στις φετινές Λαμπαδηφορίες, αφού σείστηκε το Αιγαίο από τις ιαχές και τα κρουστά των Λαμπαδηφόρων της Νάξου και φεγγοβόλησε το σύμπαν με τις εκατοντάδες δάδες τους...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos