Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

Ένα έργο πνοής για τις περιοχές της Μεσαριάς και των Λειβαδίων, που περιλαμβάνει τη σύνδεση του αποχετευτικού δικτύου τους με τη μονάδα του Βιολογικού Καθαρισμού της Χώρας, παίρνει «σάρκα και οστά». Έτσι, η παρούσα δημοτική αρχή τηρεί στο ακέραιο τη δέσμευσή της που αφορά την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου υποδομής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με το αεροσκάφος νηολογίου Βενεζουέλας (YV2486) το οποίο προσγειώθηκε το προηγούμενο Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενημερώνει ότι :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικό αντίκτυπο στην αγορά εργασίας θα έχει η ψηφιακή τεχνολογία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 8η του μηνός Μαρτίου του έτους 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από 26 χρόνια βρέθηκε θέση στην Αθήνα για το έργο του διάσημου γλύπτη και ήδη ξεκίνησαν τα έργα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία νεαρή γυναίκα διέκοψε την Εφη Αχτσιόγλου, την ώρα που έκανε δηλώσεις στη Θεσσαλονίκη και άρχισε να της φωνάζει για τη Μακεδονία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βρισκόμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο. Περίοδο δηλαδή αυξημένης κινητικότητας στην χωρίς διάκριση αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων (emails) προς διαδικτυακούς διαύλους ενημέρωσης ή επικοινωνίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι πλέον οριστικό, η επιτροπή Μεταφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με 23 ψήφους υπέρ έναντι 11 κατά αποφάσισε την κατάργηση της ενιαίας ζώνης ώρας μετά το 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 04-03-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 48χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos