Αύγουστος 2019 - Psts.gr

Ποιες είναι οι συμπεριφορές του σκύλου στις οποίες πρέπει να δίνουν σημασία οι ιδιοκτήτες/κηδεμόνες ακόμα κι αν τις βρίσκουν αυτές αστείες, γιατί μπορεί να οφείλονται σε παθολογικά αίτια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν αναζητάμε μία διεύθυνση στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, συνήθως μπαίνουμε στους χάρτες της Google και το βρίσκουμε σε λίγα δευτερόλεπτα. Κάτι ανάλογο μπορούμε να επιτύχουμε πλέον και με το φαγητό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ιρανικό τάνκερ Adrian Darya 1 δεν κατευθύνεται πλέον προς το λιμάνι του Ισκεντερούν (Αλεξανδρέττα) της Τουρκίας και δεν έχει καταγεγραμμένο προορισμό, σύμφωνα με τα στοιχεία του ιστότοπου Refinitiv.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ιστορική και πολιτισμική διαδρομή της Πάρου στο διάβα των αιώνων, ήταν άρρηκτα δεμένη με την άμπελο και το πιο πολύτιμο αγαθό της, τον οίνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σοκαριστικό ατύχημα έγινε σε αγώνα της Φόρμουλα 2. Μετά από μια τρομακτική σύγκρουση έχασε τη ζωή του ένας Γάλλος πιλότος στην πίστα του Spa στο Βέλγιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος Πάρου και Πρόεδρος μέχρι πρόσφατα της ΚΔΕΠΑΠ. «Στιγμές Πολιτισμού» στο νησί με πολλές, ποικίλες και σπουδαίες πολιτιστικές εκδηλώσεις που αποτελούν αναμφίβολα δείγματα προβολής της απώτερης και σύγχρονης φυσιογνωμίας του νησιού με μεγάλη επιτυχία!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την ορκωμοσία του Δημάρχου Πάρου και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις εκλογές της 26ης Μαϊου, έφθασε η ώρα της εκλογής και της τοποθέτησης των προσώπων που θα παίξουν ρόλο – κλειδί στην υλοποίηση της πολιτικής της παράταξης της πλειοψηφίας, η ώρα δηλαδή της ευθύνης στη διαμοίραση αρμοδιοτήτων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διερευνήθηκε και εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή 52χρονου αλλοδαπού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙ 12 ΕΝΟΡΚΟΙ... αντιμέτωποι με τις συνειδήσεις τους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 83

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos