Παρασκευή, 08 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Διαδηλωτές υποκινούμενοι από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, προκαλώντας την ενόχληση ακόμα και των παραδοσιακών θαμώνων της περιοχής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέχρι αυτή την ώρα ο διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης αναζητεί τους 20.424 μακροχρόνια ανέργους που δικαιούται τα 400 ευρώ και δεν έχουν εμφανιστεί!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό που γνωρίζαμε και εφαρμόζαμε μέχρι σήμερα, είναι ότι οι φράουλες δεν πρέπει να πλένονται πριν την κατανάλωση τους, για να μην χαλάσουν. Τώρα, ένα νέο tip με νερό και μάλιστα ζεστό, φαίνεται ότι είναι το μυστικό για να διατηρούνται φρέσκες για περισσότερο.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η γερμανική εταιρεία θα πραγματοποιεί εντός του Μαΐου και πτήσεις από το Μόναχο στην Αθήνα - Τον Ιούνιο θα εξυπηρετεί 60 προορισμούς στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και η Κρήτη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το σπίτι τους θα συνεχίσουν να δουλεύουν μέχρι το τέλος του έτους, οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους στις εταιρείες Google και Facebook, μολονότι τα γραφεία τους πρόκειται να ξανανοίξουν το καλοκαίρι, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η πανδημία της Covid-19.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Ελλάδα μετρά απόψε ακόμη ένα θύμα από τον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Ιούνιο θα πρέπει να υπολογίσουν οι δημοτικές αρχές ότι θα ξεκινήσουν να έρχονται τα 8μηνα της νέας Κοινωφελούς Εργασίας των 36.500 θέσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το φετινό καλοκαίρι είναι δύσκολο για την Ελλάδα εξαιτίας του κορονοϊού με τη χώρα μας να βάζει κανόνες στην άφιξη των τουριστών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ αναφέρθηκε τόσο στο φαινόμενο των αρνητικών θερμοκρασιών που καταγράφηκαν το πρωί της Παρασκευής σε αρκετές ορεινές περιοχές, όσο και στο επερχόμενο διπλό κύμα ζέστης που έρχεται από τη Δευτέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos