Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Marc μεταδόθηκε απόψε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τους πολίτες να αξιολογούν την αντιμετώπιση της πανδημίας από την κυβέρνηση, να απαντούν εάν θέλουν να γίνουν παρελάσεις, ενώ μεγάλο ενδιαφέρουν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μια ανοιχτή γιορτή με Ρώσους και Έλληνες μουσικούς στη Μαρίνα της Νάουσας, και την τοποθέτηση αναμνηστικής πλάκας, θα αποχαιρετίσει η Πάρος τη ρωσική αποστολή “Φλόγα του Τσεσμέ”.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κλιματική αλλαγή απειλεί για τα καλά στη ζωή μας όσο και να κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα. Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι η θερμοκρασία του πλανήτη αυξάνεται, με αποτέλεσμα πολλά σημεία της γης να απειλούνται από πρωτοφανείς ξηρασίες και θανατηφόρες πλημμύρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχεδόν εκμηδενίστηκαν οι πιθανότητες της Εθνικής Ελλάδας για κατάκτηση ακόμα και της δεύτερης θέσης στον όμιλό της μετά την ήττα από τη Σουηδία - Το πρόγραμμα, η βαθμολογία και το μοναδικό σενάριο πρόκρισης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο καλύτερο ημίχρονο των τελευταίων ετών η Ελλάδα πάτησε τη Σουηδία αλλά τύχη και δοκάρια (2 με Μασούρα, Παυλίδη) δεν την άφησαν να προηγηθεί. Τα λάθη στην επανάληψη στοίχισαν και η ήττα με 2-0... ψαλιδίζει ελπίδες κι όνειρα για Μουντιάλ! Κόκκινη ο Χατζηδιάκος.
Έτσι έπαιξαν

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, εμβολιάστηκε σήμερα το απόγευμα με την 3η δόση του εμβολίου για τον covid, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Τζούλη Σούμα, σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Youfly, μιλάει για την Μηδεία του Ευρυπίδη, την επιτυχημένη παράσταση που παίζεται στο Θέατρο Μπάγειον, αλλά και αν θα την δούμε στην τηλεόραση το προσεχές διάστημα!

Κατηγορία LIFESTYLE

Τα δύο αδέλφια θα βρεθούν αντιμέτωπα με μία φρικτή αλήθεια. Ο Αστέρης και ο Μαθιός θα σταθούν απέναντι στη σειρά Σασμός, με την τρομακτική αυτή αποκάλυψη να έρχεται στο φως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ανέβασε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram - Δείτε βίντεο με το νυφικό που διάλεξε για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της

Κατηγορία LIFESTYLE

«Ας ακούσουμε, επιτέλους, τους επιστήμονες» ζήτησε ο πρωθυπουργός που κάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν – Σημείωσε ότι οι 9 στους 10 διασωληνωμένους ασθενείς είναι ανεμβολίαστοι, όπως και πολλοί από όσους χάνουν τη ζωή τους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos