300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

skandalis new logo

Σουηδία - Ελλάδα 2-0: Γκίνια και λάθη... απομάκρυναν το Κατάρ!

12 Οκτωβρίου 2021 23:45
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σουηδία - Ελλάδα 2-0: Γκίνια και λάθη... απομάκρυναν το Κατάρ!

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Στο καλύτερο ημίχρονο των τελευταίων ετών η Ελλάδα πάτησε τη Σουηδία αλλά τύχη και δοκάρια (2 με Μασούρα, Παυλίδη) δεν την άφησαν να προηγηθεί. Τα λάθη στην επανάληψη στοίχισαν και η ήττα με 2-0... ψαλιδίζει ελπίδες κι όνειρα για Μουντιάλ! Κόκκινη ο Χατζηδιάκος.
Έτσι έπαιξαν

Δοκάρια και ευκαιρίες η Ελλάδα
Η Σουηδία τιμώρησε τα λάθη της άμυνας
Έτσι έπαιξαν
Η Σουηδία παρατάχθηκε με 4-4-2. Γκολκίπερ ήταν ο Όλσεν. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Κραφτ, Λίντελοφ, Ντάνιελσον και Αουγκούστινσον. Στη μεσαία γραμμή από δεξιά προς τα αριστερά αγωνίστηκαν οι Φόρσμπεργκ, Έκνταλ, Όλσον και Κλάεσον, ενώ το δίδυμο στη γραμμή κρούσης απαρτιζόταν από τους Ρόμπιν Κουάισον και Αλεξάντερ Ίσακ.

Η Ελλάδα παρατάχθηκε με 3-5-2. Κάτω από τα γκολπόστ έπαιξε ο Βλαχοδήμος. Δεξιός στόπερ ο Τσιμίκας, αριστερός ο Χατζηδιάκος και στο κέντρο των μετόπισθεν ήταν ο Μαυροπάνος. Μπουχαλάκης και Σιώπης συνέθεσαν το δίδυμο στον άξονα, ενώ ο Μπακασέτας ήταν λίγο πιο μπροστά τους. Τη δεξιά πλευρά κάλυψε ο Ανδρούτσος, την αριστερή ο Γιαννούλης και στη γραμμή κρούσης πήραν θέση Μασούρας και Παυλίδης.

Δοκάρια και ευκαιρίες η Ελλάδα
Δεν υπήρξε ούτε ένας ποδοσφαιριστής της Εθνικής που να μην έκανε στο γήπεδο αυτά που έπρεπε για να περιοριστεί η Σουηδία. Καταπληκτικό 45λεπτο με δύο δοκάρια και οκτώ τελικές για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην κατάμεστη Friends Arena, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν ένα μακρινό σουτ στα πρώτο μισό, αυτό του Φόρσμπεργκ που μπλόκαρε ο Βλαχοδήμος.

 Ο Τσιμίκας λειτούργησε εξαιρετικά ως αριστερός στόπερ, ενώ σε φάση επίθεσης έπαιρνε μέτρα και έδινε βοήθειες στον Γιαννούλη αριστερά. Το ίδιο έκανε στη δεξιά πλευρά ο Χατζηδιάκος για τον Ανδρούτσο, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Ο Μασούρας έφευγε ταχύτατα στην πλάτη των Σουηδών και αποτέλεσε τον μεγαλύτερο μπελά που κλήθηκε διαχειριστεί η ομάδα του Γιάνε Άντερσον. Ακυρωθέν γκολ στο 4' λόγω οφσάιντ, δοκάρι στο 21' (η φάση ξεκίνησε από φοβερή αμυντική προσπάθεια του Γιαννούλη και εξαιρετική μπαλιά του Μπακασέτα), ενώ στο 39' έκανε φοβερό γύρισμα από δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Παυλίδη χτύπησε στο οριζόντιο. Στην εξέλιξη της φάσης ο Όλσεν, που έκανε διαρκώς καθυστερήσεις, έδιωξε με υπερέντση τον κεραυνό του Μπακασέτα.

 Σαστισμένοι έπαιζαν οι Σκανδιναβοί απέναντι στη «γαλανόλευκη», η οποία αγωνίστηκε με καταπληκτική αμυντική προσήλωση και με τον Μπουχαλάκη να αλλάζει γήπεδο με μοναδικό τρόπο. Η τριάδα της άμυνας αναχαίτισε σε απόλυτο βαθμό τον Ίσακ και τον Κουάισον, ενώ ο Σιώπης με τον Μπακασέτα έβαζαν με τέτοιο τρόπο το σώμα τους ώστε είτε να αποσπούν τη μπάλα από τον αντίπαλο, είτε να κάνουν σωστά φάουλ για να σταματήσουν τους μεσοεπιθετικούς της Σουηδίας. Ακόμα και την κατοχή είχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με την ολοκλήρωση 45 λεπτών (45% - 55%).

Η Σουηδία τιμώρησε τα λάθη της άμυνας
Όσο μυαλωμένο παιχνίδι έκανε στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική, άλλα τόσα σοβαρότατα λάθη έκανε στο δεύτερο. Στο 56' ο Μπουχαλάκης έκανε πάσα στον Κουάισον και το σουτ που επιχείρησε ο Σουηδός φορ υποχρέωσε σε πολύ δύσκολη απόκρουση τον Βλαχοδήμο. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαυροπάνος έπεσε άτσαλα πάνω στον Ίσακ, τον ανέτρεψε ξεκάθαρα και ο Γερμανός διαιτητής Tobias Stieler καταλόγισε πέναλτι. Ο Φόρσμπεργκ στο 59' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα και έγραψε το 1-0. Από εκείνο το σημείο αποσυντονίστηκε πλήρως η ομάδα του Τζον Φαν'τ Σχιπ. Δέκα λεπτά μετά το γκολ του Φόρσμπεργκ, ήρθε και νέο δώρο από την ελληνική ομάδα.

 Ο Όλσεν έκανε βολέ, ο Χατζηδιάκος δεν λειτούργησε σωστά, υπήρξε ασυνεννοησία με Βλαχοδήμο και Μαυροπάνο, ο Ίσακ επωφελήθηκε, πλάσαρε μέσα από την περιοχή και σκόραρε για το 2-0 στο 69'. Χρειάστηκε να μπει και δεύτερο γκολ από τους Σουηδούς για να αντιδράσει από τον πάγκο ο Ολλανδός προπονητής, ρίχνοντας στο ματς Τζόλη και Πέλκα, αλλά ήταν αργά. Οτιδήποτε κι αν έκανε από τον πάγκο ο ομοσπονδιακός προπονητής, δεν στάθηκε ικανό ούτε καν να αλλάξει εικόνα προς το καλύτερο. Τα λεπτά που είχαν απομείνει ήταν απλά διαδικαστικά. Χωρίς η Σουηδία να είναι καλύτερη, τιμώρησε την Ελλάδα που έκανε αμυντικά λάθη.

 MVP: Αλεξάντερ Ίσακ. Ο επιθετικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι κι αυτός που έγραψε το 2-0. Με γκολ και ασίστ ο 22χρονος Σουηδός ήταν ο MVP της αναμέτρησης στη Σόλνα.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Παντελής Χατζηδιάκος φέρει ευθύνη για τη φάση του 2-0. Όχι μόνο αυτός, αλλά και οι Βλαχοδήμος - Μαυροπάνος σε μικρότερο βαθμό. Κυρίως ο Χατζηδιάκος. Ο αμυντικός της Άλκμααρ δεν υπολόγισε καθόλου σωστά την πορεία της μπάλας μετά το βολέ του Όλσεν και ο Ίσακ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Χατζηδιάκος δέχτηκε και κόκκινη κάρτα (δύο κίτρινες) στο 86'.

gazzetta.gr

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Super League: Ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός - Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής
  • Super League: Κυριακάτικα ντέρμπι με Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό και Άρη-ΠΑΟΚ για την 20η αγωνιστική
  • Α' Ε.Π.Σ.Κ.: Ολοκληρώνει την α' φάση των ομίλων ο Α.Ο. Πάρου, στη Μήλο με τον Πανσιφναϊκό
  • ΑΜΕΣ Νηρέας: Η Αρτιόλα Ρόκου στη Μικτή Ομάδα Κορασίδων της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων
  • Κύπελλο Ελλάδας: Με Έλληνες διαιτητές οι πρώτοι ημιτελικοί σε Παγκρήτιο και Λεωφόρο
  • Οι ημερομηνίες και ώρες των ευρωπαϊκών αγώνων των ελληνικών ομάδων σε Champions League και Europa
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Το παρασκήνιο της παραίτησης Σ...
Εθνική Ελλάδας: Η βαθμολογία κ... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

dauwin mobile 1

agnantio new 23

dauwin mobile2

epimelitirio3

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Φεβρουάριος 2026 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Μεταμεσονύχτιο συμβάν σε κατάστημα – Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας

Πάρος: Μεταμεσονύχτιο συμβάν σε κατ...

11 Φεβρουαρίου 2026
Πάρος: Θλίψη στο νησί –Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Στέλιος Φραγκούλης

Πάρος: Θλίψη στο νησί –Έφυγε από τη...

10 Φεβρουαρίου 2026
Πάρος: Θάλασσα και στεριά αξεχώριστα σε πλατεία, προβλήτα και παραλία του νησιού εξαιτίας φουσκοθαλασσιάς (Βίντεο)

Πάρος: Θάλασσα και στεριά αξεχώριστ...

13 Φεβρουαρίου 2026

Τελευταία Νέα

Γιαννακόπουλος: «Δεν θα έπρεπε να προστατεύονται οι ιδιοκτήτες όταν παίκτες και προπονητές προκαλούν τέτοια προβλήματα;»

Γιαννακόπουλος: «Δεν θα έπρεπε να π...

16 Φεβρουαρίου 2026
Eurovision: O Ακύλας με το «Ferto» ο νικητής του ελληνικού τελικού - Πήρε το εισιτήριο για τη Βιέννη (Βίντεο)

Eurovision: O Ακύλας με το «Ferto»...

16 Φεβρουαρίου 2026
Εντυπωσιακή εμφάνιση του Παριανού Good Job Nicky στον τελικό του Sing for Greece για τη Eurovision! – Τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή (Βίντεο)

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Παριανού G...

15 Φεβρουαρίου 2026

MHT 252147

  mit2

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου / Δ.Σ
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2026  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ