Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Συνεχίζεται η απαγόρευση μουσικής στην εστίαση για όλο το Μάιο - Πώς ανοίγουν τα γυμναστήρια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Δούκα και του Μελέτη, μετά τον εκβιασμό της Ανέτ; Παρά τις νέες εξελίξεις, η Δρόσω και ο Κωνσταντής συνεχίζουν τη σχέση τους, αλλά τα εμπόδια είναι πολλά.

Κατηγορία LIFESTYLE

Το ζεστό μεσογειακό κλίμα ενθαρρύνει τις πρώτες βουτιές πριν καν μπει καλά καλά το καλοκαίρι, οδηγώντας μας έτσι να επανεξετάσουμε την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα -μαγιό, καφτάνια και στιλάτα παρεό.

Κατηγορία LIFESTYLE

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή καθώς συνεχίζεται η ανταλλαγή πυρών μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης. Σειρήνες συναγερμού ήχησαν το βράδυ της Τρίτης (11/05) στην περιοχή του Τελ Αβίβ και στο κεντρικό Ισραήλ, ενώ ακούγονταν εκρήξεις, όπως αναφέρουν μάρτυρες στο Reuters.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή τη κυβερνητική προσπάθεια να διασκεδάσει τις απαράδεκτες καθυστερήσεις στους εμβολιασμούς και την κατάσταση της πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα νησιά μας, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου Κ. Ροκονίδας έκανε την παρακάτω δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ανακοίνωσε ότι θα εμβολιαστεί, όπως είπε κατά τη συνάντηση με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιο Γεωργαντά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 12, 23, 22, 6, 16 και Τζόκερ ο αριθμός 5.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε επικήρυξη των δραστών της δολοφονίας που συγκλόνισε την κοινή γνώμη το πρωί της Τρίτης στα Γλυκά Νερά προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μουσείο Κοτσανά συμμετέχει «ψηφιακά» στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων (18η Μαΐου) και σας καλεί να απολαύσετε από την ασφάλεια του προσωπικού σας χώρου δύο δημιουργικές και καινοτόμες δράσεις για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos