Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Άνδρες των ένοπλων δυνάμεων του Ισραήλ εισήλθαν στη Λωρίδα της Γάζας, έκανε γνωστό πριν από λίγο το ισραηλινό γενικό επιτελείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουν αρχίσει ήδη να προμηθεύονται self test όσοι θέλουν να ταξιδέψουν με πλοίο στα νησιά, την, Παρασκευή 14 Μαΐου, πρώτη μέρα άρσης του lockdown. Εκτυπώστε το αποτέλεσμα σε δύο βήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο των οδηγιών των Ελληνικών Αρχών για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του COVID-19, παρακάτω το αναθεωρημένο έντυπο Προ-Επιβίβασης Εντοπισμού Επιβάτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 18, 5, 16, 37, 43 και Τζόκερ ο αριθμός 12.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε το πρωί της Πέμπτης 13 Μαίου στην Πάρο, η πλατφόρμα για το κλείσιμο ραντεβού των κατοίκων του νησιού για εμβολιασμό ενάντια στη νόσο covid – 19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορονοϊού δεν χρειάζεται να φορούν μάσκες ή να τηρούν αποστάσεις τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, με εξαίρεση ειδικές συνθήκες».

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο τουρισμός «Ανοίγει Πανιά» από αύριο με πέντε διαφορετικές «ζώνες άμυνας» - 22,9 εκατ. ευρώ για την προβολή της χώρας - Το ενδιαφέρον για την Ελλάδα στο εξωτερικό είναι σχεδόν πρωτόγνωρο, είπε ο υπουργός Τουρισμού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης η καμπάνια του ΕΟΤ για την τουριστική σεζόν του 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ΟΡΕΝ αποκαλύπτει: Οι τρεις ληστείες και τα κοινά στοιχεία με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακόινωση ΚΠΠΑ  Δήμου Πάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos