Πάρος: Ισχυρή σύσταση του Δήμου για εμβολιασμό των κατοίκων του νησιού…

13 Μαϊος 2021 22:00

Άνοιξε το πρωί της Πέμπτης 13 Μαίου στην Πάρο, η πλατφόρμα για το κλείσιμο ραντεβού των κατοίκων του νησιού για εμβολιασμό ενάντια στη νόσο covid – 19.

Το άνοιγμα της πλατφόρμας, εντάσσεται στην επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» η οποία ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό δύο ημέρες πριν και προβλέπει τον εμβολιασμό των νησιωτών σε 19 νησιά, μεταξύ των οποίων και η Πάρος. Ο εμβολιασμός θα γίνει με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson, θα είναι καθολικός και οριζόντιος ανεξαρτήτου ηλικίας για όλους τους πολίτες άνω των 18 ετών που επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Πάρου, πρώτος υπέβαλε το αίτημα προς τους αρμόδιους θεσμικούς και εμβολιαστικούς φορείς της χώρας να εμβολιαστεί οριζόντια ο πληθυσμός της Πάρου, λόγω του ότι το νησί είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός και η υγειονομική ασφάλεια και προστασία κατοίκων και επισκεπτών αλλά και η ομαλότητα της οικονομικής τουριστικής δραστηριότητας ενόψει του καλοκαιρού, αποτελούν ζητούμενα υψίστης σημασίας για τον τόπο.

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Δήμος, κάνει ισχυρή σύσταση προς τους πολίτες του νησιού, να κλείσουν το ραντεβού τους καθώς η πλατφόρμα των ραντεβού άνοιξε ήδη και μάλιστα, οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν τάχιστα από τη Δευτέρα 17 Μαίου.

Σημειώνεται ότι την τελευταία εβδομάδα στην Πάρο ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 15 κρούσματα κορωνοϊού.

Ο εμβολιασμός είναι εθελοντικός, ωστόσο η υγεία όλων αποτελεί υπέρτατο αγαθό και ως τέτοιο θα πρέπει να προασπιστεί για να μπορέσει το νησί να ατενίσει ένα καλύτερο κοινωνικό και οικονομικό μέλλον.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos