Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Η εβδομάδα που διανύουμε θα κυλήσει με ήλιο στις περισσότερες περιοχές, αλλά και αρκετή ζέστη, της οποία η κορύφωση αναμένεται να λάβει χώρα το επόμενο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα στο κινητό τους λαμβάνουν σήμερα 285.000 ανοσοκατεσταλμένοι για να προγραμματίσουν τρίτη δόση εμβολιασμού από αύριο, Τρίτη, ημέρα που ανοίγει η πλατφόρμα. Η ομάδα αυτή των ασθενών υψηλού κινδύνου … ανοίγει τον κύκλο της αναμνηστικής δόσης που είναι θέμα χρόνου να επεκταθεί και στους πολίτες άνω των 60, και τους διαμένοντες σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.608 , εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα για εκείνους που ελπίζουν πως θα δούμε… φως στο βάθος του τούνελ της πανδημίας του κορονοϊού το επόμενο διάστημα δεν είναι καλά:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε σήμερα το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Μυκόνου για τον αγιασμό και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δεκάδες μαθητές και να ακούσει τους προβληματισμούς τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 16:43

Φεστιβάλ Διαδρομές στη Μάρπησσα 2021

Με μεγάλη επιτυχία και συγκίνηση, ολοκληρώθηκε το φετινό φεστιβάλ Διαδρομές στη Μάρπησσα, που πραγματοποιήθηκε στις 27, 28 και 29 Αυγούστου, γεμίζοντάς μας με δυνατές αναμνήσεις και μοναδικά συναισθήματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρώτο κουδούνι σήμερα 13/9 στα σχολεία όλης της χώρας με χιλιάδες μαθητές να επιστρέφουν στα θρανία μετά από δύο δύσκολα σχολικά έτη στο μεγαλύτερο μέρος των οποίων η εκπαίδευση δεν γινόταν δια ζώσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Οι δημοσιογράφοι δεν περίμεναν με τίποτα ότι ο πρωθυπουργός θα τους ακούει και κυρίως πως θα τους πάρει τηλέφωνο!
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 15:15

1ος Αγώνας Σφαιροβολίας στην Σίφνο

Η πρώτη δήλωση συμμετοχής είναι γεγονός! Ο 19χρονος αθλητής του σωματείου ΑΜΕΙΝΙΑΣ ο Παλληνεύς, Αννίβας Οικονόμου δήλωσε ήδη συμμετοχή στον αγώνα της Σίφνου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos