Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολεοδομική υπηρεσία επέβαλε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ στο Δήμο Πάρου για την τοποθέτηση οικίσκου στο γήπεδο της Αλυκής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον αναμένεται να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος για να αντικαταστήσει τη Λιζ Τρους, η οποία δήλωσε νωρίτερα την Πέμπτη ότι παραιετείται, ανέφεραν οι Times.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την τακτική τους κατόρθωσαν μια εστία δημιουργικότητας για παιδιά και ενήλικες αλλά και μαθήματος για τους μαθητές που έδιναν πανελλήνιες εξετάσεις στο σχέδιο, και που λειτουργούσε εδώ και χρόνια, να αποτελεί σήμερα παρελθόν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η θεατρική ομάδα «Ανέμη» παρουσιάζειαπό τις 31 Οκτωβρίου 2022,κάθε Δευτέρα και Τρίτηστις 21. 15μ.μ στο θέατρο Αλκμήνητην μουσικο-θεατρική παράσταση:«ΙΒΑΛΑ, ΙΒΑΛΑΩ,ΠΑΜΕΓΙΑΛΟ ΓΙΑΛΟ …..» μια πρωτότυπη σύνθεση, ταπεινό αφιέρωμα στην Σμύρνη του 1922.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο 60% θα φθάνει το ποσοστό της επιδότησης για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στις στέγες στο πλαίσιο του προγράμματος που έχει αναγγείλει η κυβέρνηση, ανέφερε η γενική γραμματέας Ενέργειας του ΥΠΕΝ Αλεξάνδρα Σδούκου μιλώντας στο συνέδριο Renewable & Storage Forum.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο που τέθηκε σε διαβούλευση όσοι ιατροί του ΕΣΥ κατέχουν τίτλο εξειδίκευσης στην επείγουσα ιατρική, καταβάλλεται, από τον φορέα στον οποίο υπηρετούν, μηνιαίο επίδομα ύψους τετρακοσίων (400) ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Τούρκοι διοργανωτές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χειροπάλης δεν «άντεξαν» την πρωτιά του Γιώργου Χαραλαμπόπουλου και «έκοψαν» το μισό Εθνικό Ύμνο της χώρας μας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρ. 89 του Ν. 4555/2018 παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στο Γραφείο της Κοινότητας Πάρου την ΤΡΙΤΗ 25η Οκτωβρίου 2022, ημέρακαι ώρα 11:30΄ π.μ. , για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαγωνισμός με δώρο 2 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση "Ανάμεσα σε δυο κόσμους" – Σύγχρονο Θέατρο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λιζ Τρας τέλος! Μόλις 44 ημέρες κατάφερε να μείνει στην θέση της πρωθυπουργού της Βρετανίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos