Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Πάρου

20 Οκτωβρίου 2022 15:59

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρ. 89 του Ν. 4555/2018 παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στο Γραφείο της Κοινότητας Πάρου την ΤΡΙΤΗ 25η Οκτωβρίου 2022, ημέρακαι ώρα 11:30΄ π.μ. , για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Θέμα 1οΣυζήτηση και λήψη απόφασης χορήγησης αδειών παράτασης (ωραρίου) χρήσης μουσικής ή μουσικών οργάνων .

Θέμα 2ο Γνωμοδότηση επί της εισήγησης της Δ/νσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής σχετικά με την διακοπή βαριάς όχλησης οικοδομικών εργασιών κατά την θερινή τουριστική περίοδο.

Θέμα3ο Γνωμοδότηση επί της εισήγησης τηςΔ/νσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Τμήμα Ανάπτυξης & Εξυπηρέτησης Επαγγελματιών & Επιχειρήσεωνσχετικά με την α)επιλογή χώρων εμποροπανηγηρύεων, β) ίδρυση λειτουργίας Εμποροπανηγυρέων και γ) έγκριση κανονισμού λειτουργίας τους σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4849/5-11-2021.            

Θέμα4οΓνωμοδότηση επί της εισήγησης της Δ/νσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού ,Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Τμήμα Ανάπτυξης & Εξυπηρέτησης Επαγγελματιών & Επιχειρήσεωνσχετικά με τον κανονισμό ρύθμισης της επαγγελματικής δραστηριότητας των ζωηλάτων οχημάτων.

Θέμα 5οΓνωμοδότηση επί αιτήματος Δ/νσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού σχετικά με την  

καταγραφή ξερών και επικίνδυνων δένδρων.

Θέμα 6οΓνωμοδότηση επί της εισήγησης της Δ/νσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Περιβάλλοντος και Ποιότητας ΖωήςΤμήμα Ανάπτυξης Εξυπηρέτησης Επαγγελματιών & Επιχειρήσεων σχετικά με τον κανονισμό στάσιμου εμπορίου στα όρια της χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου Πάρου.

Θέμα 7οΓνωμοδότηση επί της εισήγησης της Δ/νσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Τμήμα Ανάπτυξης Εξυπηρέτησης Επαγγελματιών & Επιχειρήσεων σχετικά με τον καθορισμό αριθμού αδειών και προσδιορισμών θέσεων άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου ,εντός των ορίων της χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου Πάρου για το έτος 2022-2023 σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4849/5-11-2021.

   Θέμα 8ΟΓνωμοδότηση επί της εισήγησης της Δ/νσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Τμήμα Ανάπτυξης Εξυπηρέτησης Επαγγελματιών & Επιχειρήσεων σχετικά με την ίδρυση ή μη λειτουργίας Αγοράς παρασκευής και πώλησης έτοιμου φαγητού και ποτών επί του δρόμου.

   Θέμα 9ΟΓνωμοδότηση επί της εισήγησης της Δ/νσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής σχετικά με τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου Πάρου.

   Θέμα 10ΟΠροτάσεις του Συμβουλίουσχετικά με την διενέργεια εκδηλώσεων ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΥ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΡΓΟΥΔΕΛΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos