Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Στη Σούδα της Κρήτης βρίσκεται το εντυπωσιακό αεροπλανοφόρο «Τζορτζ Μπους».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντοπίστηκαν ύποπτες εφαρμογές «υποκλοπής» που λειτουργούσαν «μεταμφιεσμένες» σε επεξεργαστές φωτογραφιών, παιχνίδια για κινητά ή εφαρμογές παρακολούθησης της υγείας, ανέφερε το Facebook

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πριν από ελάχιστες ημέρες, πλάνα από τις ομορφιές της Πάρου «αιχμαλωτίστηκαν» στον φακό, για λογαριασμό του κολοσσιαίου Αμερικανικού δικτύου CNN!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαθίστανται σταδιακά τα δρομολόγια των πλοίων προς Κυκλάδες μετά την απαγόρευση απόπλου εξαιτίας των θυελλωδών βοριάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης, λίγο πριν ολοκληρώσει το μεσημεριανό δελτίο, αναφέρθηκε στην δολοφονία της νεαρής Μάσχα Αμινί στο Ιράν και στους αγώνες των γυναικών στην χώρα της Μέσης Ανατολής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Παρου Αντιπάρου θα προσπαθήσει να μπει στο πρόγραμμα  για να διανείμει στις οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες – μέλη στο Σύλλογο  Τριτέκνων Παρου Αντιπάρου Φρούτα εποχής, σε κάθε οικογένεια που θα καταθέσει  αίτηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία σημειώθηκε στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας στη Φθιώτιδα όπου ένας 90χρονος αυτοκτόνησε σήμερα το μεσημέρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεγράφη από το Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη η εργολαβική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία «ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ» για το έργο με τίτλο «Έργα αποκατάστασης ζημιών από ακραία καιρικά φαινόμενα στη ν. Νάξο».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρκετές είναι οι φορές που ο Βασίλης Τσιάρτας προκαλεί... τσουνάμι αντιδράσεων γράφοντας τις απόψεις του στα social media.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos