Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Η Walt Disney Co ξεκίνησε τη Δευτέρα (27/3) την πρώτη φάση των περικοπών 7.000 θέσεων εργασίας, τις οποίες είχε ανακοινώσει νωρίτερα φέτος, καθώς προσπαθεί να ελέγξει το κόστος και να δημιουργήσει μια πιο «εξορθολογισμένη» επιχείρηση, σύμφωνα με επιστολή που έστειλε ο διευθύνων σύμβουλος Bob Iger στους εργαζόμενους και την οποία επικαλείται το Reuters.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Κυκλαδίτες στο πρώτο ημίχρονο κτύπησαν με αξιώσεις τη νίκη, έχασαν και δέχθηκαν ευκαιρίες για να τελειώσει ισόπαλο 0-0.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων στις κατηγορίες Κ14 και Κ16 ξεκίνησε στη Ρόδο και στον όμιλο των νήσων παίρνουν μέρος οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, η Χίος, η Λέσβος και η Σάμος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε συνέχεια της επίσημης πρόσκλησης που απέστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών και συγκεκριμένα ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Στέλιος Πέτσας προς τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, σχετικά με το έργο «Αποκατάσταση των όψεων του Δημαρχείου Σύρου-Ερμούπολης» ύψους έως 2.000.000 ευρώ, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 12:09

Κόλλησε ο ΑΟ Πάρου, 0-0 με Σίφνο

Δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο τελευταίο του παιχνίδι ο ΑΟ Πάρου και θα περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων για να δει την τελική του κατάταξη στην βαθμολογία.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο ματς για την Ελλάδα στην «OPAP Arena», φιλοξενεί σε φιλική αναμέτρηση τη Λιθουανία. Στον όμιλό της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τα φαβορί Γαλλία και Ολλανδία αναμένεται να έχουν εύκολο έργο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η -δια ζώσης και διαδικτυακή- επιμορφωτική ημερίδα «Προπονητές-Καθηγητές Φυσικής Αγωγής-Εθελοντές και θέματα κοινωνικής συμπερίληψης» ολοκληρώθηκε επιτυχώς για δεύτερη φορά, στις 12 Φεβρουαρίου 2023.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο... πυρετός των Εθνικών συνεχίζεται και σήμερα Δευτέρα (27/03) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Euro 2024, τη στιγμή που η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει στις 19:00 τη Λιθουανία σε φιλική αναμέτρηση.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ το οποίο προβλέπει διατήρηση της χρήσης μάσκας και rapid test σε ανεμβολίαστους μόνο στις δομές υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου είναι ο πρώτος σταθμός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στη Φθιώτιδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos