Φίλιππος Φόρτωμας: «Η δέσμευση που έγινε πράξη! 2.000.000 ευρώ για το Δημαρχείο Σύρου»

28 Μαρτίου 2023 01:54

Σε συνέχεια της επίσημης πρόσκλησης που απέστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών και συγκεκριμένα ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Στέλιος Πέτσας προς τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, σχετικά με το έργο «Αποκατάσταση των όψεων του Δημαρχείου Σύρου-Ερμούπολης» ύψους έως 2.000.000 ευρώ, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με δική μου παρέμβαση, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και τον Δήμαρχο Σύρου κ. Νικόλαο Λειβαδάρα στις 13 Φεβρουαρίου, υπήρξε δέσμευση για τη χρηματοδότηση της αποκατάστασης των όψεων του Δημαρχείου Σύρου-Ερμούπολης. Σήμερα, ο Αναπληρωτής Υπουργός υπέγραψε τη σχετική πρόσκληση και θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά, τόσο για την άμεση ανταπόκρισή του, όσο και για τη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα για όλα τα θέματα που αφορούν τις Κυκλάδες. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη παραμένει σταθερά δίπλα στους νησιώτες, στηρίζοντας σημαντικά έργα, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση! Συνεχίζουμε μαζί!»

fortomas syros23

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos