Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Με 10 ερωτοαπαντήσεις το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ρίχνει φως στο νέο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό. Τι είναι η απάτητες παραλίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρώτη τακτική συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου και ώρα 19:00,  για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Πάρου κ. Κων/νου Μπιζά, ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πάρου καθώς και οι αρμοδιότητές τους. Η θητεία των Αντιδημάρχων θα εκτείνεται για την περίοδο από 2/1/2024 έως 30/6/2026, και θα είναι 7 σε αριθμό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα μέλη των Δ.Σ. που παρέστησαν στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την 10η Δεκεμβρίου 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας έχει κινηθεί νομικά εναντίον εκείνων που τον κατηγόρησαν - Τι δηλώνει στο protothema.gr - Κάνει λόγο για εξοργιστικές και άκρως συκοφαντικές αναφορές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κοινότητα Παροικίας και ο Σύλλογος Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας Πάρου, μας εύχονται Καλή Χρονιά και μας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και ώρα 19:00, στο κτήριο Δημητρακόπουλου στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρομετρικό χαμηλό στο Ιόνιο κινούμενο ανατολικά θα προκαλέσει νέο κύμα κακοκαιρίας το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου 12-13 Ιανουαρίου 2024, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα νότια την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου και χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα της ανατολικής χώρας (από το ύψος της Μαγνησίας και νοτιότερα) από το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου έως τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου.  

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Χατζημάρκος: Τα νησιά μας δεν φυλάνε μόνο τα σύνορα. Φυλάνε πανανθρώπινες, κλασικές αξίες με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Το έργο του Τεμένους Γαζή Χασάν είναι μία ακόμα υπόσχεση που κάναμε πράξη, διευρύνοντας τα όρια του καθήκοντος. Γιατί στα χέρια μας τα πράγματα φτιάχνουν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι το έργο ΄΄Κατασκευή οδού Ασφοντυλίτης – Χάλαρα Αιγιάλης Αμοργού΄΄ έλαβε περιβαλλοντική αδειοδότηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ορατός διά γυμνού οφθαλμού είναι ο αθλητικός οργασμός που προέκυψε από τη λειτουργία της Αίθουσας Πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού σχολείου στη Μάρπησσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos