Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕ Πάρου ο πρόεδρος, το ΔΣ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Πάρου εκφράζουν τις θερμές ευχές τους και τα περαστικά στον γενικό αρχηγό και έφορο του τμήματος Στέλιο Μπόνη, που ξεπέρασε ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πάρου όπως αυτό προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024, στην αίθουσα του Κοινοτικού Μεγάρου Λευκών, όπου και κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα, και συγκροτήθηκε σε σώμα στις 20 Ιανουαρίου είναι το εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο, σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα 9 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοικτό άφησε ο Βουλευτής ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας το ενδεχόμενο να μην επιλέξει την «αποχή» αλλά την δια ζώσης «καταψήφιση» του σχετικού νομοσχεδίου. Όπως δήλωσε, «είναι τραγικό σε τέτοια ζητήματα να μπαίνει κομματική πειθαρχία»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, αλλά με πολύ καλή διαχείριση των αμέτρητων «βασικών» απουσιών που είχε, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 την ομάδα της Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τυχεροί αριθμοί είναι οι εξής: 4, 16, 24, 25, 31 και Τζόκερ ο αριθμός 3.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ήπιο γενικά κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/1 η πρώτη τακτική συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία συζητήθηκαν θέματα ημερήσιας διάταξης και κατόπιν ψηφοφορίας λήφθηκαν αποφάσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ορίστηκαν από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου, τα νέα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Εταιρείας Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάρου (Δ.Ε.Υ.Α.Π.).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια ωραία και ζεστή εκδήλωση διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Φίλοι του Δρυού» το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου κατά την οποία κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι μικρούληδες της Κ12 του ΑΟΠ ηττήθηκαν Μήλο από την τοπική ομάδα και δεν κατάφεραν να ισοβαθμήσουν με την Κύθνο στην πρώτη θέση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos