Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στο Κέντρο» και τον Γιώργο Κουβαρά έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έπειτα από πολύμηνες διαβουλεύσεις, η Τουρκική Εθνοσυνέλευση ενέκρινε την Τρίτη (23/1) με συντριπτική πλειοψηφία αλλά και πολλές αποχές το πρωτόκολλο για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία τα αδρανή και ογκώδη υλικά (μπάζα), όπως τα κλαδιά και τα φυτικά υπολείμματα θα πρέπει να καταλήγουν στους αδειοδοτημένους χώρους που υπάρχουν στο νησί μας και όχι δίπλα σε κάδους, σε ρέματα, σε ιδιοκτησίες άλλων ή σε δημόσιους χώρους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 22 αγωνιστικές να έχουν γίνει και 12 να απομένουν, η Ευρωλίγκα έφτασε σε κρίσιμο σημείο με τις μάχες για την είσοδο στην οκτάδα για ορισμένους και το πλεονέκτημα έδρας για άλλους να κορυφώνονται.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας (Ι.Σ.Ι.) της Εκκλησίας της Ελλάδος συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, σήμερα Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024, με μοναδικό θέμα την εξαγγελθείσα νομοθέτηση γάμου και «τεκνοθεσίας» υπέρ ζευγαριών του ιδίου φύλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα 32 εκατομμύρια άγγιξε ο αριθμός των τουριστών που επισκέφθηκε τη χώρα μας την περιόδο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2024: Το Poor Things και ο Γιώργος Λάνθιμος θα επικρατήσουν του φαινόμενου Barbenheimer;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια συνεδρίαση που διήρκησε περίπου 5 ώρες, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, αποφάσισε τη στάση που θα τηρήσει η Εκκλησία απέναντι στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος Αμοργού: « Το Αμοργόραμα, εξελίχθηκε σε μια δυνατή συμμαχία μεταξύ Πολιτείας, επιστημονικής κοινότητας, κοινωνίας των πολιτών και αλιέων»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η μαραθώνια συνεδρίαση της διαρκούς Ιεράς Συνόδου για το θέμα του γάμου ομόφυλων ζευγαριών με τους ιεράρχες να εκφράζουν στο σύνολό τους την αντίθεσή τους στο προωθούμενο νομοσχέδιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos