O Δήμος Πάρου ενημερώνει και συμβουλεύει για την πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων

23 Ιανουαρίου 2024 20:33

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία τα αδρανή και ογκώδη υλικά (μπάζα), όπως τα κλαδιά και τα φυτικά υπολείμματα θα πρέπει να καταλήγουν στους αδειοδοτημένους χώρους που υπάρχουν στο νησί μας και όχι δίπλα σε κάδους, σε ρέματα, σε ιδιοκτησίες άλλων ή σε δημόσιους χώρους.

Ιδιαίτερα όσον αφορά τα κλαδιά και τα φυτικά υπολείμματα έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες μέρες ,ρίψη σε ρέματα & χείμαρρους κάτι που είναι επικίνδυνο κατά την χειμερινή περίοδο καθώς υπάρχει κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων .
Καλούμε τους πολίτες να είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ .

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες που πραγματοποιούν εργασίες των οικοπέδων τους να διαθέτουν τα εκάστοτε υλικά σε Μονάδες που είναι συμβεβλημένες με Συστήματα Διαχείρισης ΑΕΚΚ (απόβλητα εκσκαφών κατασκευών και κατεδαφίσεων). Σε περίπτωση που δεν γνωρίζουν, μπορούν να καλούν την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πάρου (τηλ 2284024059) ώστε να τους υποδείξει τους αδειοδοτημένους χώρους που θα πηγαίνουν τα αδρανή και ογκώδη υλικά (μπάζα), καθώς κλαδιά και τα φυτικά υπολείμματα

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕΤΕ ΣΕ ΡΕΜΑ Ή ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ (ΜΠΑΖΑ ,ΚΛΑΔΙΑ ,ΦΥΤΙΚΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ) ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥ ΣΤΟ  2284361226 Ή ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ  ΣΤΟ 2284360116

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos