Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Το 41% λέει ναι στην υιοθεσία από ομοφύλους, χωρίς απώλειες από το νομοσχέδιο η ΝΔ - Κέρδη για το ΠΑΣΟΚ, σχεδόν τρεις μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, στο 15% στην εκτίμηση ψήφου -Δείτε βίντεο με την παρουσίαση της μέτρησης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πρώτη του ήττα με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του γνώρισε ο Παναθηναϊκός. Ο Ατρόμητος επικράτησε εντός έδρας των “πράσινων” με ανατροπή μέσα στη Λεωφόρο (1-2) και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Τσιντώτας έβγαλε εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη στο 90′.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με επιστολική ψήφο θα μπορούν να μετέχουν στις επόμενες ευρωεκλογές οι ψηφοφόροι εντός της επικράτειας αλλά και οι Έλληνες του εξωτερικού εφόσον το επιθυμούν καθώς το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι γνωστοί μας από την περασμένη χρονιά, Anna McCauley (4η στο Portarathlon το 2023) και ο Howard Bell (5ος στον ίδιο αγώνα, επιθυμούν να βρεθούν στην Μήλο για προετοιμασία ενός μήνα και φυσικά να αγωνιστούν στο meeting των Συνθέτων Αγωνισμάτων το οποίο θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Μήλου στις 11 και 12 Μαίου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σε μια συνεδρίαση που διήρκησε περίπου 5 ώρες, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, αποφάσισε τη στάση που θα τηρήσει η Εκκλησία απέναντι στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 23-01-2024 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα γυναικεία εσώρουχα έχουν εξελιχθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια, από τους περιοριστικούς κορσέδες στις πολλές και άνετες επιλογές που έχουμε σήμερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, , την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του» Συλλόγου «Παρίων–Αντιπαρίων η ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ» , στην αίθουσα του Ξενοδοχείου ELECTRA στην Αθήνα .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 39χρονη, η οποία κατηγορείται πως σκότωσε τον 43χρονο ξυλουργό, έξω από το σπίτι του στη Χαλκίδα, το περασμένο Σάββατο (20/1) το πρωί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι οικονομικές προοπτικές της Ελλάδας έχουν βελτιωθεί σημαντικά, αναφέρει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) στη τελευταία αξιολόγηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos