Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 13:37

Θ. Μαρινόπουλος: Η πρώτη... γεύση

Ορισμένα πράγματα έγιναν ολοφάνερα από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιώργο Κώτσηρα, είχε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, αμέσως μετά την εκλογή του στην Προεδρία της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλες τις λεπτομέρειες αναφορικά για την έγκριση πώλησης στη χώρα μας των F-35 αναλύει στην επιστολή που απέστειλε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κατά την διάρκεια του τριημέρου Κυριακής - Τρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Apple θα επιτρέψει από τον Μάρτιο τη χρήση εναλλακτικών app store στις συσκευές της που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Αυστραλία και ο Καναδάς ανακοίνωσαν την αναστολή της χρηματοδότησής τους προς την υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες (Unrwa), μετά τις κατηγορίες των ισραηλινών αρχών ότι εργαζόμενοι μπορεί να είχαν ανάμιξη στην επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ταϊβάν μέτρησε 33 κινεζικά στρατιωτικά αεροσκάφη και επτά πολεμικά πλοία γύρω από τη νήσο σε διάστημα 24 ωρών, με τον αριθμό τους να είναι ο υψηλότερος μετά τις προεδρικές εκλογές της 13ης Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το ταϊβανέζικο υπουργείο Άμυνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos