Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Μια ζεστή και φιλόξενη εκδήλωση υπό τη διοργάνωση της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας και του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νάουσας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Αθανασίου του Παρίου στον Κώστο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο καλές ομάδες της κατηγορίας Κ16 συναντήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Παροικίας, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες με πολύ κρύο και αέρα, που τις εμπόδισε να αναπτύξουν τις τεχνικές τους αρετές και επιστράτευσαν τη δύναμη για το τρίποντο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Στέλλα Καρύδα παρουσιάζει δύο νέα τραγούδια, το «Πάρε με μαζί σου» και το «Το φεγγαράκι τραγουδά» σε μουσική και στίχους του Νίκου Οικονοµίδη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 20:57

Μύκονος: Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο

Προβολή Ταινίας για Παιδιά "Το Άλλο με τον Τοτό, το Ξέρεις;"

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το σύστημα κακοκαιρίας που βαπτίστηκε ΑVGI, πρόκειται να επηρεάσει τον καιρό των Κυκλάδων από τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιήθηκε στο Άσπρο Χωριό στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ατλαντίς» το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 15:55

Συνεδρίαση ΔΕΥΑ Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Daikin σου εξηγεί τις διαφορές και σε βοηθάει να επιλέξεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, στο γραφείο του, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Αγιασοφίτης κατόπιν ανάληψης των νέων καθηκόντων του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos