Μύκονος: Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο

29 Ιανουαρίου 2024 20:57

Προβολή Ταινίας για Παιδιά "Το Άλλο με τον Τοτό, το Ξέρεις;"

την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 12:00 στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Είσοδος Ελεύθερη

Ο διασημότερος σκανταλιάρης, ο πιτσιρικάς που έχει πρωταγωνιστήσει σε τόσα αγαπημένα ανέκδοτα που έχουν συντροφεύσει μικρούς και μεγάλους, φτάνει επιτέλους στη μεγάλη οθόνη για να τον γνωρίσουμε καλύτερα και να ξεκαρδιστούμε με τις τρέλες του!

Όλη η ξεγνοιασιά και η τρέλα της παιδικής ηλικίας σε μια γλυκιά ιστορία για τον... σαρωτικό πλακατζή Τοτό, η οποία έρχεται να μας θυμίσει ότι το μόνο που μπορούμε να είμαστε είναι ο -αυθεντικός, θεότρελος, ξεκαρδιστικός- εαυτός μας!

Δείτε το τρέιλερ:

{https://www.youtube.com/watch?v=IsL9mx5jXcg}

Σκηνοθεσία: Πασκάλ Μπουρντιό
Σενάριο: Ζιλιέν Λεμντορφέρ, Γκαέλ Λεφορεστιέ, Ματιάς Γκαβαρί
Ηθοποιοί: Γκαβρίλ Νταρτεβέλ, Αν Μαριβέν, Γκιγιόμ ντε Τονκεντέκ, Ραμζί Μπεντιά

Προβολή Ταινίας για Ενήλικες "Πίσω από τις θημωνιές"

την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 20:00
στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Είσοδος Ελεύθερη
Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Ασημίνας Προέδρου σάρωσε στα βραβεία ΙΡΙΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Η ταινία απέσπασε 10 βραβεία μεταξύ άλλων στις κατηγορίες 'Μεγάλου Μήκους Ταινίας Μυθοπλασίας, 'Σκηνοθεσίας', 'Α' Ανδρικού Ρόλου'και 'Σεναρίου'.

Ένα τραγικό γεγονός στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας φέρνει μια τριμελή ελληνική οικογένεια μπροστά σε προσωπικά αδιέξοδα, με τον καθένα να πρέπει να αναλογιστεί για πρώτη φορά στη ζωή του το κόστος των πράξεών του.

Ένας ψαράς και αγρότης, κάτοικος ενός παραλίμνιου χωριού στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, πνιγμένος στα χρέη, αρχίζει να μεταφέρει μετανάστες με τη βάρκα του έναντι αδράς αμοιβής. Η γυναίκα του, νοικοκυρά και εκκλησάρισσα του χωριού, αναζητά τον πραγματικό Λόγο του Θεού, ενώ η κόρη τους προσπαθεί να ορίσει τη ζωή της μέσα στο καταπιεστικό περιβάλλον στον οποίο ζει. Μέχρι που ένα τραγικό γεγονός θα αλλάξει τις ισορροπίες και θα φέρει τους τρεις ήρωες μπροστά σε προσωπικά αδιέξοδα και αδυναμίες, με τον καθένα να πρέπει να αναλογιστεί για πρώτη φορά στη ζωή του το κόστος των πράξεών του.

Δείτε το τρέιλερ:
{https://youtu.be/D6ISfwXAUjc?si=b4hkR5wEblnKpTwN}

Σενάριο/Σκηνοθεσία:Ασημίνα Προέδρου
Πρωταγωνιστούν: Στάθης Σταμουλακάτος, Λένα Ουζουνίδου, Ευγενία Λάβδα, Χρήστος Κοντογεώργης, Ντίνα Μιχαηλίδου και ο Πασχάλης Τσαρούχας
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σίμος Σαρκετζής
Μουσική:Μάριος Στρόφαλης
Μια παραγωγή των: Αργοναύτες ΑΕ, FICTIONPARK, SektorFilm

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos