Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση, ότι η ηθοποιός Βίκυ Σταύρακα, άφησε την τελευταία της πνοή, κάτι που έγινε γνωστό από τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν έχετε ακούσει ποτέ δύο γάτες να ουρλιάζουν ενώ ζευγαρώνουν, σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί ποιος είναι ο λόγος αυτής της περίεργης συμπεριφοράς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μετά τη δυσάρεστη εξέλιξη που προέκυψε στο θέμα της ενδοκυκλαδικής επικοινωνίας και τη δικαιολογημένη ανησυχία που προκλήθηκε, ενημερώνω τους συμπολίτες μας, Κυκλαδίτες, ότι κατόπιν επικοινωνίας που είχα με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Παππά,αναζητώντας άμεση λύση, με ενημέρωσε ότι το Υπουργείο θα ξεκινήσει άμεσα τις ενέργειες γιατην υπογραφή νέων συμβάσεων με δύο (2) ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλατφόρμα που θα υποδέχεται αιτήσεις των ιδιοκτητών ακινήτων που ασφάλισαν την κατοικία τους έναντι φυσικών καταστροφών σχεδιάζει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για να διευκολύνει τις διαδικασίες για την χορήγηση έκπτωσης 10% στον ΕΝΦΙΑ του 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν ένα μέρος συνδυάζει χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα και ήσυχη πολυτέλεια, αυτό είναι τα σαλέ των πιο χλιδάτων ski resorts που βρίσκονται σε χιονισμένες κορυφές βουνών σε όλο τον κόσμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως και χθες, είχαν πραγματοποιηθεί 1.583.622 αντιγριπικοί εμβολιασμοί με ιατρική συνταγή και επιπλέον 1.217.940 αντιγριπικοί εμβολιασμοί χωρίς συνταγή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το άνοιγμα του ανακτόρου στις Αιγές -στο οποίο στέφθηκε βασιλιάς των Μακεδόνων ο Μέγας Αλέξανδρος- θα γίνει παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για σοβαρή επιδείνωση του καιρού κάνει λόγο ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη πίεση στα νοσοκομεία και της Κρήτης προκαλεί η έξαρση του κορονοϊού, της γρίπης, του συγκυτιακού ιού και άλλων ιώσεων, που οδηγεί σε κατακόρυφη αύξηση των εισαγωγών κυρίως υπερήλικων ασθενών με προβλήματα υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 18:04

Όλες οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα

Σε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα αποφάσισε να προχωρήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για ανασχηματισμό αλλά για διορθωτικές κινήσεις, που, ωστόσο, αναμένεται να προκαλέσουν «καραμπόλες» σε υπουργεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos