Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Λόγω θυελλωδών ανέμων δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εορτάστηκε με επισημότητα, λαμπρότητα και κατάνυξη στην Πάρο, μια από τις μεγαλύτερες εορτές του ορθόδοξου εορτολογίου, τα Θεοφάνια, σε ανάμνηση του γεγονότος της Βάπτισης του Ιησού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη το Βαπτιστή με τη φανέρωση της τριαδικότητας του Θεού, της Αγίας Τριάδας.  

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη συμπλήρωση 19 αγώνων ο Παναθηναικός και ο Ολυμπιακός ισοβαθμούν στην 4η θέση με ρεκόρ 11-8.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 14:38

Σούπερ Λιγκ με 2 μεγάλα ντέρμπι

Η συναρπαστική μάχη στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζεται και την Κυριακή στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής δεσπόζουν τα ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ και Άρη-ΠΑΟΚ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Κινήσεις Πολιτών το καλοκαίρι του 2023 διεκδίκησαν δυναμικά το δικαίωμα για ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες της χώρας μας. Από τη δημοσιότητα που έλαβαν οι δράσεις των Κινήσεων αλλά και από το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από συμπολίτες μας κατέστη σαφές ότι
το φαινόμενο των αυθαιρεσιών στις παραλίες είναι εκτεταμένο και σοβαρό και αφορά ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Υπουργείο Τουρισμού για την ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού, με συνολικό προϋπολογισμό 25.694.539,89 ευρώ και λήξη μέχρι 31.12.2024,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν τα καναρίνια για ζώα συντροφιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες προχώτησε σήμερα Σάββατο 6/1 η ΕΜΥ, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Ειδικότερα αναμένεται πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από σήμερα Σάββατο (06-01-2024) έως το βράδυ της Κυριακής (07-01-2024) με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους -31,1 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην περιφέρεια του Όσλο ενώ στο κέντρο της πόλης τα θερμόμετρα έδειξαν -21,5 βαθμούς Κελσίου- Στους -44 βαθμούς έφτασε η θερμοκρασία στη Φινλανδία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το φως των Θεοφανείων στέλνει ένα ισχυρο μήνυμα ελπίδας για τον τόπο μας, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δήλωσή του μετά την τελετή αγιασμού των υδάτων στα Χανιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos