Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 - Psts.gr

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, στην εναρκτήρια «αυλαία» για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 1, 10, 34, 40, 41 και Τζόκερ ο αριθμός: 6.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμηλότερες χρεώσεις έως και 1 ευρώ για τις αναλήψεις και τις καταθέσεις από ΑΤΜ διαφορετικής τράπεζας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρωί της Κυριακής 7 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πάρου στην Παροικία, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η διαδικασία εκλογής Προεδρείου του Δ.Σ. καθώς και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής, η οποία σύμφωνα με τη νομοθεσία, αντικαθιστά την Οικονομική Επιτροπή, την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και την Εκτελεστική Επιτροπή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυναμικά εξελισσόμενη τροχιά, φαίνεται να διαγράφει η Πάρος ως νησί – προορισμός για κρουαζιερόπλοια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαρώνουν οι αναπνευστικές λοιμώξεις από γρίπη και κορωνοϊό το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, αυξάνοντας την πίεση στο σύστημα Υγείας, με την αναμονή στα επείγοντα να ξεπερνά ακόμα και τις 8 ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 17:13

Πέθανε η ποιήτρια Ολυμπία Καράγιωργα

Το συλλυπητήριο μήνυμα της Λίνας Μενδώνη - Το '10 της απονεμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών με το Βραβείο Λυρικής Ποίησης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Ίου και Φολέγανδρου, για αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου ¨ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ¨ Ν.Π. 11800 στο λιμάνι της Σίκινου και της Φολέγανδρου αντίστοιχα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 17:08

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, μετά από άρση του απαγορευτικού απόπλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos