Το κόλπο της Χρυσής Αυγής ήταν στημένο

07 Απριλίου 2013 17:54

Στημένο σκηνικό από τη Χ.Α. στην προανακριτική επιτροπή. Βλέποντας να αντιμετωπίζει μια δημοσκοπική «κρίση» έβαλε σε δράση τη μόνη αποτελεσματική πολιτική που διαθέτει.

Τον τσαμπουκά. Με λίγα λόγια σπας ένα ποτήρι, πετάς 2-3 βρισιές, και μετά κάνεις περιοδεία στα κανάλια με το χιλιοπαιγμένο ριάλιτυ «Ο αντισυστημικός».

Όταν στηρίζεις απλόχερα τους εφοπλιστές και άλλες συμπαθείς «λαϊκές» ομάδες, και αυτές με τη σειρά τους βρίσκουν τον τρόπο και σου επιστρέφουν τη συμπάθεια.

Το βράδυ φυσικά στα δελτία περίπου πρώτη είδηση στα κανάλια.Το ριάλιτυ που στήθηκε υποτίθεται ότι παιζόταν για να καταδικαστεί η Χ.Α.

Είναι φανερό βέβαια ότι όταν ο Κασιδιάρης ή οποιοσδήποτε άλλος της Χ.Α. καταδικάζεται από τους γραβατωμένους των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, των μνημονίων και των σκανδάλων, κερδισμένος είναι ο ...φασισμός.

Αυτά τα ξέρουν καλά οι επικοινωνιολόγοι κομμάτων και καναλιών και βάζουν ένα χεράκι για να βγεις από τη αφάνεια στην επιφάνεια.

Σωτήρης Χουλιάρας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos