Διαμαρτυρία για την Τουριστική Επιτροπή Πάρου

09 Μαρτίου 2014 19:59

Εξαιρετική η κινητοποίηση του Παριανού Λαού, που σύσσωμος  διαμαρτυρήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2014, για την κατάντια του Κέντρου Υγείας Πάρου.

Εξαιρετική και η ανταπόκριση των ΜΜΕ , που μετέφεραν αυτήν την διαμαρτυρία στην κοινή γνώμη.

Δείγμα πως όταν όλοι διεκδικούμε ένα ιερό κοινό στόχο, υπάρχει αντίκτυπο και αποτέλεσμα.

Όμως και ενώ όλα πήγαινα σύμφωνα με την επιθυμία του Παριανού Λαού , να αποκτήσουν Δημόσια ΥΓΕΙΑ στον τόπο τους, πράγμα που μέχρι σήμερα είναι στοιχειώδης , αν όχι ανύπαρκτη, ήλθε η ομόφωνη απόφαση της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΟΥ, να διαταράξει αυτό το θετικό αποτέλεσμα που πέτυχε ο Παριανός λαός.

Ναι, η Τουριστική Επιτροπή Πάρου, αποφάσισε να στείλει ομόφωνη απόφαση στη Συντονιστική Επιτροπή του Αγώνα, με αίτημα  «να πέσουν οι τόνοι των ευλόγων κινητοποιήσεών μας για την απόκτηση Δημόσιας Υγείας, γιατί θίγονται τα Επαγγελματικά τους συμφέροντα».

Ναι, όπως ακούσατε, τα κέρδη ορισμένης ομάδος ατόμων που ευνοούνται από την ανάπτυξη του Τουρισμού στην Πάρο, είναι γι αυτούς προτιμότερο, από την υγεία όλου του Παριανού Λαού.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, για γνώση του Παριανού Λαού.

Αλυκή Πάρου 9 Μαρτίου 2014

Γιάννης Μαρμαράς   Οικονομολόγος
π. Διευθυντής Εμπορικής Τράπεζας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos