Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 2, 31, 14, 38, 25 και Tζόκερ το 1

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν πράγματι η ώρα της αλήθειας και ήταν μία και μόνη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 18:52

Το Σώσε! στο Θέατρο Παλλάς

H εμβληματική, διάσημη κωμωδία του Michael Frayn«Το Σώσε» (Noises Off) έρχεται στο Θέατρο Παλλάς για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, από τις 18 Μαρτίου, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με έναν θίασο αστέρων επί σκηνής! Η προπώληση ξεκίνησε!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 18:47

Τούρτα ψυγείου μπανόφι

Μπανάνα, καραμέλα, σοκολάτα και λευκή πληθωρική κρέμα. Αυτό το γλυκό ψυγείου, παραμένει δροσερό και απολαυστικό παρά τις διαφορετικές στρώσεις του. Σερβίρεται σαν απλό επιδόρπιο, αλλά-γιατί όχι-και σαν τούρτα γενεθλίων!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντιμίρ Πούτιν συμφώνησαν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα στην αναγκαιότητα να βρεθεί διπλωματική λύση στην ουκρανική κρίση, ανακοίνωσε σήμερα η γαλλική προεδρία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 9.596 , εκ των οποίων 43 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Παναθηναϊκό και τον τυπικά φιλοξενούμενο Ολυμπιακό κυριαρχεί στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συνάντηση με την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, είχε χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μόναχο, στο περιθώριο της 58ης Διάσκεψης Ασφάλειας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρεις παράγοντες καθορίσουν τις αποφάσεις για το επιπλέον πακέτο στήριξης των ευάλωτων νοικοκυριών (επίδομα Πάσχα), απέναντι στον υψηλό πληθωρισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos