Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 - Psts.gr

Το Δ.Σ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μία εγκάρδια και συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τόσο ο κινηματογραφικός «Άγιος Νεκτάριος» όσο και ο τηλεοπτικός «Άγιος Παΐσιος» που μόλις ξεκίνησε διακρίνονται από επίπλαστη πνευματικότητα, στείρο ευσεβισμό, παλιομοδίτικη ηθικολογία, στομφώδη διδακτισμό, αιδήμονα νοσταλγία για τα «παλιά, καλά» θεοκρατικά, πατριαρχικά και εθνοφυλετικά πρότυπα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαρίνα συνειδητοποιεί πως πρέπει να φύγει από την Κρήτη άμεσα, με αποτέλεσμα ο Αντώνης να πέφτει από τα σύννεφα, στη σειρά Σασμός.

Κατηγορία LIFESTYLE

Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε πως επιτρέπει τις σχολικές εκδρομές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο επεισόδιο στο ουκρανικό «θρίλερ», καθώς οι μυστικές υπηρεσίες της Εσθονίας «βλέπουν» νέα μετακίνηση ρωσικών στρατευμάτων προς τα σύνορα με την Ουκρανία.

Όπως ανακοίνωσε η χώρα της Βαλτικής, βάσει πληροφοριών των μυστικών υπηρεσιών, η Ρωσία όχι μόνο μετακινεί στρατεύματα προς τα ουκρανικά σύνορα -την ίδια ώρα που η Μόσχα δηλώνει ότι τα απομακρύνει- αλλά επίκειται και ρωσική εισβολή.

Σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις της Εσθονίας, η Ρωσία θα στοχεύσει σε κατάληψη στρατηγικής σημασίας περιοχών, και όχι επίθεση σε μεγάλες πόλεις καθώς η κατοχή τους καθίσταται «δύσκολη», ενώ η επίθεση θα πραγματοποιηθεί και με εκτοξεύσεις πυραύλων προς ουκρανικούς στόχους.

O γενικός διευθυντής της εσθονικής υπηρεσίας, Μικ Μάραν, δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Αυτή τη στιγμή, η εκτίμησή μας είναι ότι θα απέφευγαν (οι Ρώσοι) τις πόλεις με μεγάλο πληθυσμό, γιατί χρειάζονται πάρα πολλοί στρατιώτες για να ελέγξεις αυτές τις περιοχές. Αλλά δεν υπάρχει μια σαφής αντίληψη ποια οδό μπορεί να εκμεταλλευτούν τα ρωσικά στρατεύματα»<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/kosmos/esthonia-mystikes-ypiresies-strateymata-oykrania">Θρίλερ στην Ουκρανία: Οι μυστικές υπηρεσίες της Εσθονίας βλέπουν νέα μετακίνηση ρωσικών στρατευμάτων και εισβολή - iefimerida.gr</a></p>

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάντηση στο καυτό αυτό ερώτημα πόσο διαρκούν τα αντισώματα από το εμβόλιο δίνει νέα αμερικανική μελέτη καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά η ποιότητα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφεση κατά της απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 ετών, με αναστολή, ο τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος για τη δημοσιοποίηση, μέσω του Διαδικτύου, υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του, άσκησε ο εισαγγελέας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επειδή τα γραπτά έχουν την αξία τους και την σημασία τους, θεωρούμε χρήσιμο να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο υλοποίησης του έργου συντήρησης και  επισκευής του Δημοτικού Γηπέδου Παροικίας Πάρου :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 1752/10-02-2022 πρόσκλησης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την 15η Φεβρουαρίου 2022 η οποία διεκόπη λόγω παρέλευσης του οριζόμενου χρόνου διάρκειας της συνεδρίασης από τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση όλων των θεμάτων, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 17-02-2022 και ώρα 19.30΄ μέσω τηλεδιάσκεψης, για την συνέχιση της συνεδρίασης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 18:47

Λ.Σ Πάρου: Η συνεδρίαση της ντροπής

Συνεδρίαση ντροπής , η χθεσινή του Δημοτικού Συμβουλίου, πρωτόγνωρη στα δημοτικά χρονικά της Πάρου, μια νέα «προσφορά» της Δημοτικής Αρχής του Μ. Κωβαίου στο τόπο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos