Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015 - Psts.gr

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στις διαδρομές στη Μάρπησσα πραγματοποιήθηκε συναυλία της Μελίνας Κανά την Παρασκευή 21 Αυγούστου στη Μάρησσσα της Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 21-08-2015 το πρωί καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι βραδινές ώρες στις 20-08-2015 άγνωστος δράστης παραβίασε εξοχική κατοικία αλλοδαπών και στη συνέχεια διέρρηξε χρηματοκιβώτιο από το οποίο αφαίρεσε τιμαλφή και διάφορα χρηματικά ποσά. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ φρόντισε πριν τη διάλυση της βουλής να εκπληρώσει βασικές της δεσμεύσεις, στο ντόπιο και πολυεθνικό κεφάλαιο, όπως και αυτή της ιδιωτικοποίησης των 14 αεροδρομίων(Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Χανίων, Κεφαλλονιάς, Ζακύνθου, Ακτίου, Καβάλας, Ρόδου, Κω, Σάμου, Μυτιλήνης, Μυκόνου, Σαντορίνης και Σκιάθου).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Ίου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν. Νάξου 67, 85χρονη, η οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύσκολη θα είναι η αποψινή νύχτα για το νησί της Ρόδου, καθώς η φωτιά που ξέσπασε από τις 3 το μεσημέρι σε δασική περιοχή ανάμεσα σε Τσαΐρι και Παστίδα συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη βαθειά της δυσαρέσκεια για την επιλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας να εκφράζεται μέσα από παραπολιτικές στήλες, "κύκλους" και "πηγές" εκφράζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε επιστολή που απέστειλε προς τον Προκόπη Παυλόπουλο το βράδυ του Σαββάτου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρωτοείδαμε στη χώρα μας, μέσα από τις παραστάσεις του Rimini Protokoll. Είναι οι παραστάσεις του επονομαζόμενου «Θέατρο - Ντοκουμέντο» ή Θέατρο της Πραγματικότητας. Και στη σκηνή βλέπουμε συνήθως μη ηθοποιούς (ή ελάχιστους ηθοποιούς), οι οποίοι αφηγούνται τα βιώματά τους και αγγίζουν πάντα κοινωνικοπολιτικά θέματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τι σχέση μπορεί να έχει το Ιντερνετ, η ψηφιακή φωτογραφία, το βίντεο, οι βάσεις δεδομένων και η ψηφιακή απεικόνιση, με την προστασία του πολιτισμικού πλούτου μιας χώρας και την ανάδειξή του στα τέσσερα σημεία του πλανήτη;

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το πολεμικό ναυτικό και οι ιταλικές λιμενικές αρχές ανακοίνωσαν απόψε ότι διέσωσαν περίπου 2.200 πρόσφυγες σε μια τεράστια επιχείρηση που οργανώθηκε στα ανοιχτά των ακτών της Λιβύης αφού έλαβαν εκκλήσεις για βοήθεια από περισσότερα από 20 πλεούμενα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη χθεσινή ανακοίνωση για εκλογές την 1η Νοεμβρίου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξασφάλισε στην ουσία ότι θα συνεχίσει να έχει τον έλεγχο της χώρας για τους επόμενους μήνες, αφού η υπηρεσιακή κυβέρνηση αναμένεται να στελεχωθεί κατά κύριο λόγο από ανθρώπους του ισλαμοσυντηρητικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos