Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Διανύουμε διήμερο που σύμφωνα με την πολιτική προστασία η πρόβλεψη κινδύνου πυρκαγιάς στις Κυκλάδες είναι υψηλός. Την ίδια στιγμή μήνα Ιούλιο, και όλα τα αλσύλλια της Πάρου είναι ακαθάριστα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νύχτα βγαλμένη από… Σικάγο η σημερινή στην Αθήνα καθώς μέσα σε λίγη ώρα σημειώθηκαν δύο περιστατικά, με πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια και τους Αγίους Αναργύρους, με τελικό αποτέλεσμα δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η παγκόσμια ενεργειακή κρίση και ο πληθωρισμός, «χτύπησαν» και την ακτοπλοϊα , τομέας ο οποίος πλήττεται άμεσα από την αύξηση στις τιμές των καυσίμων. Δεδομένου ότι το κόστος κάθε ακτοπλοϊκού δρομολογίου έχει αυξηθεί κατά πολύ, οι ακτοπλοϊκές εταιρείες προχώρησαν από την 1η Ιουλίου σε νέα αύξηση των εισιτηρίων των πλοίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πιο Summer #Giveaway έφτασε και δύο τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα δείπνο για δύο,στο πιο inall daybar-restaurantτης Νάξου, το musiquecafé!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει άρδην το καθεστώς απόκτησης παιδαγωγικής επάρκειας από τα ελληνικά πανεπιστήμια για όσους επιθυμούν να διδάξουν στη δευτεροβάθμια, τη μεταδευτεροβάθμια και την επαγγελματική εκπαίδευση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιστός στις εκκεντρικές και μοναδικές εμφανίσεις ο δημοφιλής τραγουδιστής -Στη σκηνή με δερμάτινες μπότες-ζαρτιέρες

Ο Γιώργος Μαζωνάκης όλα αυτά τα χρόνια ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερες και εκκεντρικές του εμφανίσεις. Εξαίρεση δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν και οι εμφανίσεις του στα φετινά βραβεία Mad.

O δημοφιλής τραγουδιστής πραγματοποίησε δύο μοναδικές εμφανίσεις στα βραβεία. Στην μια ανέβηκε στη σκηνή ντυμένος στα λευκά σαν… Πάπας όπου ευλόγησε τους θαυμαστές του. Στη συνέχεια άλλαξε και βγήκε στη σκηνή με total black ντύσιμο με δερμάτινες μπότες-ζαρτιέρες.

Δείτε όλη την εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη

 {https://www.youtube.com/watch?v=RLw-X9RXHBQ&t=120s}

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πανηγύρι των Καμαρών δικαίωσε για μία ακόμη χρονιά τη φήμη του! Φέτος μάλιστα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία από πλευράς συμμετοχής κόσμου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID-19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 02 Ιουλίου 2022 (ώρα 09:00).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι δύο δράστες της χθεσινής κινηματογραφικής ληστείας σε επιχείρηση, στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos