Πάρος – Πανηγύρι Καμαρών: Ανακοίνωση - Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρών

02 Ιουλίου 2022 15:57

Το Πανηγύρι των Καμαρών δικαίωσε για μία ακόμη χρονιά τη φήμη του! Φέτος μάλιστα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία από πλευράς συμμετοχής κόσμου!

Η γιορτινή βραδιά που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιουνίου, προς τιμήν των πολιούχων της περιοχής Πέτρου – Παύλου και Αγίων Αποστόλων, υπό τη διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρών, στον πανέμορφο πευκόφυτο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου όπου σήμερα εδρεύει και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Πάρου, σημείωσε τεράστια επιτυχία.
Το Πανηγύρι των Καμαρών τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μ. Κωβαίος, η βουλευτής Κυκλάδων κα. Κ. Μονογυιού, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μειοψηφίας κ. Κ. Ροκονίδας, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού συλλόγου Καμαρών θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο, τη Σχολική Επιτροπή, την ΚΔΕΠΑΠ, την Δημοτική Κοινότητα Νάουσας, το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ Πάρου, τα μέλη και τους εθελοντές – φίλους του Συλλόγου την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, καθώς και τους δεκάδες χορηγούς που στην πλειονότητά τους είναι παραγωγοί της περιοχής και όχι μόνο, οι οποίοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εξαιρετικής βραδιάς.
Το πανηγύρι των Καμαρών ανανεώνει το ραντεβού του για του χρόνου και το Δ.Σ σας υπόσχεται ένα ακόμα καλύτερο παραδοσιακό μουσικό ξεφάντωμα!

Για το Δ,Σ
Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Η Γραμματέας
Θεοδώρα Μπαρμπαρίγου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos