×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Θύμα της γραφειοκρατίας τα αδέσποτα της Πάρου

18 Μαρτίου 2014 19:57

Στο έλεος της γραφειοκρατίας και της αδράνειας βρίσκονται τα αδέσποτα ζώα της Πάρου. Το  περίφημο «Πρόγραμμα  για τα αδέσποτα ζώα» που ψήφισε ο Δήμος Πάρου τον περασμένο

 Δεκέμβριο ακόμη να πάρει πράσινο φως για να ξεκινήσει και βρισκόμαστε στο τέλος Μαρτίου.

Ούτε η «απειλή» των επερχόμενων δημοτικών εκλογών δεν είναι ικανή να κινητοποιήσει το μηχανισμό του Δήμου. Στο μεταξύ υπάρχουν ζώα που θα γεννήσουν στο δρόμο, θα πολλαπλασιαστούν ανεξέλεγκτα, ζώα που χρειάζονται άμεσα περίθαλψη.

Οι Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου με μόνη βοήθεια την οικονομική συνδρομή των κατοίκων του νησιού  αγωνιζόμαστε να στειρώσουμε και να περιθάλψουμε γάτες και σκυλιά.

Χωρίς καμία οικονομική βοήθεια από το Δήμο ολ αυτά τα χρόνια, ο οποίος σύμφωνα με το Νόμο είναι υπεύθυνος για τα αδέσποτα.

Όταν θα ξεκινήσει η τουριστική περίοδος και τα γραφικά χωριά της Πάρου θα γεμίσουν με εξαθλιωμένες και εκατοντάδες γάτες ή αδέσποτα σκυλιά μην μας καλέσετε για βοήθεια: ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ

ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΑΡΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos