×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

ΑΣ ΤΟΠΣΑ Πάρου: Η εναρκτήρια ενημερωτική εσπερίδα

19 Μαρτίου 2014 14:09

Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού πολιτών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, στην Αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου, η εναρκτήρια Εσπερίδα για την Πράξη «Τοπικό Σχέδιο Δράσης Για την Προώθηση της Απασχόλησης στο Δήμο Πάρου».

Η εσπερίδα πραγματοποιήθηκε από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΤΟΠΣΑ ΠΑΡΟΥ στην οποία συμμετέχουν: Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου, ο οποίος είναι και ο Συντονιστής της Σύμπραξης, ο Δήμος Πάρου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου (ΚΔΕΠΑΠ), το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Πάρου Κοινωνικής Προστασίας Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, η Asset Τεχνολογική και το Κέντρο Επαγγελματικής κατάρτισης «Εκπαιδευτική Νοτίου Αιγαίου».

Την Εσπερίδα άνοιξε ο δήμαρχος Πάρου κ. Χρήστος Βλαχογιάννης και ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Κουτσουράκης, οι οποίοι τόνισαν ότι ο Δήμος Πάρου στηρίζει κάθε δραστηριότητα που δίνει εργασία στους δημότες του και τη σημασία που έχει η δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων προς την κατεύθυνση αυτή.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος του ΤΟΠΣΑ ΠΑΡΟΥ κ. Γιώργος Ντόλκας, ενώ χαιρετισμό και χρήσιμες διαπιστώσεις έδωσε η Πρόεδρος το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Πάρου Κοινωνικής Προστασίας Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, η κα Μαρία Τριβυζά.

Στην Εσπερίδα παρουσιάστηκε αναλυτικά η Πράξη «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Προώθηση της Απασχόλησης στο Δήμο Πάρου», από τον κύριο Γιώργο Κουκλάκη σε συνεργασία με τον κύριο Στράτο Παδαδογιαννάκη ενώ ακολούθησε και παρουσίαση με θέμα «Ο ρόλος των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων στην απασχόληση - Ανάπτυξη Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων στην Περιοχή Παρέμβασης».

Η εκδήλωση έκλεισε με ανοικτή συζήτηση σχετικά με την υλοποίηση της πράξης και την ίδρυση Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι πρώτοι 35 ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν τα στοιχεία τους, για να λάβουν μέρος.

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Ντόλκας

ΑΣ ΤΟΠΣΑ ΠΑΡΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos