×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πρωτοβουλία ανάληψης της δράσης των 4Π

20 Μαρτίου 2014 11:26

Ο Σύλλογος Καφεστιατόρων Πάρου, ως δείγμα σεβασμού και υποστήριξης των ανθρώπων του νησιού στο οποίο δραστηριοποιείται, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει:

Την πρωτοβουλία ανάληψης της δράσης  των "4Π":

Σύμφωνα με την οποία, με άξονα πάντα τα καταστήματα των μελών του Συλλόγου και σε συνεργασία με παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα, όπως την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Πάρου, θα προσπαθήσει να προωθήσει στους χιλιάδες καλοκαιρινούς επισκέπτες τα αυθεντικά προϊόντα της παριανής γης, , τονώνοντας με αυτό τον τρόπο την αγροτική παραγωγή του νησιού.

Επιπλέον,  σε δεύτερο βήμα θα έρθει σε επαφή με παραδοσιακούς συλλόγους του νησιού, όπως το Σύλλογο Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας, για την από κοινού δραστηριοποίηση, με σκοπό την ανάδειξη της Πάρου, των αξιοθέατών της και της παράδοσής της.

Καλούμε λοιπόν σε συνεργασία τον Εμπορικό Σύλλογο, την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης αλλά και όλους τους παραγωγούς της Πάρου, για να προωθήσουμε από κοινού τις γεύσεις και τις ομορφιές του νησιού μας.

Τον επίσημο τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας:

Στα πλαίσια της προσπάθειας για πιο άμεση δυνατότητα επικοινωνίας ο σύλλογος ανακοινώνει το πρώτο του επίσημο τηλεφωνικό αριθμό 6987347115, στον οποίο απαντά ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Παναγιωτίδης.

Την εθιμοτυπική συνάντησή του με τις Δημοτικές Αρχές.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο στις 18.3.2014, όπου συστήθηκε με τις Δημοτικές Αρχές οι οποίες και δεσμεύτηκαν βοηθήσουν στο έργο του συλλόγου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                          ΤΣΑΝΤΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos