×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Το Συντονιστικό για την υγεία σε φθίνουσα πορεία…

21 Μαρτίου 2014 21:12

Η συνεδρίαση του Συντονιστικού των φορέων για την υγεία σε Πάρο και Αντίπαρο ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα στις 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου. Όμως...

...η προσέλευση των μελών του Συντονιστικού ήταν απογοητευτική με αποτέλεσμα για 1η φορά από την ίδρυσή του να αναβληθεί. Το μοναδικό θέμα που συζητήθηκε ήταν διαδικαστικό και αφορούσε την εξώδικο διαμαρτυρία - πρόσκληση (εδώ) προς τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Αποφασίστηκε η εξώδικος πρόσκληση να παραμείνει στο Δήμο και στην πρόεδρο της ΚΔΕΠΑΠ Άννα Κάγκανη και να ειδοποιηθούν όλοι οι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων των δυο νησιών που μετέχουν στο Συντονιστικό να περάσουν την επόμενη εβδομάδα -μέχρι την Παρασκευή 28 Μαρτίου- από τον Δήμο Πάρου για να την υπογράψουν. Επίσης την εξώδικο διαμαρτυρία -πρόσκληση αποφασίστηκε να την υπογράψουν και όλα τα μέλη που μετέχουν στο Συντονιστικό ανεξάρτητα αν εκπροσωπούν συλλόγους και φορείς των δυο νησιών.

Ο προβληματισμός για τη μειωμένη προσέλευση των μελών του Συντονιστικού συζητήθηκε μεταξύ των μελών που έδωσαν το παρών στη συνεδρίαση. Χαρακτηριστική του κλίματος που επικράτησε ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του ΜΕΕΑΣ ΥΡΙΑ Λευκών Πάρου Γιάννη Κοντού: «Πιστεύω ότι το Συντονιστικό για την υγεία βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία. Εγώ θα έρθω και στην επόμενη συνεδρίαση αλλά αν δω πάλι την ίδια κατάσταση με τη σημερινή τότε θα είναι και η τελευταία φορά που θα παρευρεθώ».

Η επόμενη συνεδρίαση του Συντονιστικού, με τα ίδια θέματα (εδώ η πρόσκληση με τα θέματα), ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 και πάλι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου.

Φωτό: Από τη συνεδρίαση του Συντονιστικού στις 16-9-2013

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos