×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

«Σκόπας ο Πάριος»: Ακύρωση εκδηλώσεων

22 Μαρτίου 2014 15:40

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος» με αφορμή τον θάνατο του 3χρονου αγοριού σήμερα το μεσημέρι στον Πρόδρομο της Πάρου κάνει γνωστό ότι

ακυρώνει τις εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει για σήμερα (εκλογές) και το απόγευμα της 25ης Μαρτίου (Λαμπαδηφορία).

Το Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος» απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του 3χρονου αγοριού.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες μας αναβάλλονται για τον ίδιο λόγο οι παραστάσεις της θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας και του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός που επρόκειτο να δοθούν σήμερα και αύριο στην Αγροτολέσχη Μάρπησσας.

Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν λίγη ώρα αργότερα με την κοινή ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας και του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού που ακολουθεί:

"ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Α.Μ.Ε.Σ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/3/14 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/3/14 ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΤΡΙΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ. ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ"

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos