Πάρος: Συνεδρίαση Συντονιστικού για την Υγεία παρουσία του Υπ. Περιφ. Ν. Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου (Βίντεο)

01 Απριλίου 2014 17:53

Σε Λαϊκή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον, πιθανώς στην αίθουσα του Αρχιλόχου, και σε αυτή θα κληθούν να συμμετάσχουν όλοι οι Παριανοί

 και Αντιπαριώτες, θα αποφασιστούν οι μορφές των επόμενων κινητοποιήσεων σε Πάρο και Αντίπαρο για τα προβλήματα στον τομέα της Υγείας στα δυο νησιά μας.

Η προτάσεις της Ολομέλειας του Συντονιστικού για την Υγεία, που συνεδρίασε χθες το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου προς τη Λαϊκή Συνέλευση, θα είναι η αποχή από τις τριπλές εκλογές (Δημοτικές, Περιφερειακές, Ευρωεκλογές) καθώς και η οργάνωση πορείας διαμαρτυρίας Παριανών και Αντιπαριωτών στην Αθήνα.
Το συντονιστικό αποφάσισε στη Λαιϊκή Συνέλευση του Αρχιλόχου να κληθούν και οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων ώστε να πάρουν θέση για την αποχή από τις εκλογές του Μαΐου.

Ένα ακόμα θέμα που συζητήθηκε ήταν ο καθορισμός των μελών της επιτροπής που θα παραδώσει το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος και τα πάγια αιτήματα του Συντονιστικού, στα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου. Τα ονόματα που προτείνονται από την Ολομέλεια του Συντονιστικού να συμμετάσχουν σε αυτή την επιτροπή είναι οι: Ηλίας Γουρδούκης, Μαρία Κορδονέλη, Γιάννης Κοντός, Άννα Κάγκανη, Κώστας Αργουζής, εκπρόσωπος της Εκκλησίας και οι δήμαρχοι Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης και Αντιπάρου Γιάννης Λεβεντάκης.

Η επιτροπή προτείνεται από το Συντονιστικό να ανέβει στην Αθήνα την Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Απριλίου 2014.

Πατήστε εδώ για τα βίντεο...

Η διαδικασία υπογραφής της εξώδικης διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Γεωργιάδη από τους εκπροσώπους όλων των φορέων αλλά και των απλών μελών του Συντονιστικού, πήρε παράταση και θα ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα. Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι να προσέλθουν στα γραφεία της ΚΔΕΠΑΠ (κ. Κάγκανη) για να υπογράψουν το πρωτότυπο κείμενο του εξωδίκου. Το εξώδικο μετά την ολοκλήρωση των υπογραφών θα αποσταλεί στον υπουργό Υγείας κ.  Άδωνι Γεωργιάδη.

Η κ. Λίτσα Βιάζη, Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αντιπάρου, που παραβρέθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας του Συντονιστικού, τόνισε πως η ίδια δεν παίρνει την ευθύνη να υπογράψει το εξώδικο αν δεν έχει την σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Αντιπάρου Γιάννη Λεβεντάκη ή απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το εξώδικο δεν θα υπογράψει ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου Αρηΐς γιατί όπως τόνισε χθες η κ. Σταυρούλα Τρίχα το Δ.Σ. του Συλλόγου δεν συμφωνεί με τη διαδικασία που ακολουθείται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos