Συναντήσεις Δ.Σ Καφεστιατόρων με δημοτικές παρατάξεις

07 Απριλίου 2014 16:52

Με πρωτοβουλία του συλλόγου Καφεζυθεστιατόρων πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 3-4-2014 συνάντηση μεταξύ του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Ροκονίδα και του Προέδρου. του Συλλόγου κ.Τάσου Κουρκουλόπουλου.

Η εν λόγω συνάντηση αποτέλεσε ιδανική ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων, τόσο από μεριάς του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης όπου ανέπτυξε λεπτομερώς το προεκλογικό της πρόγραμμα, όσο και από μεριάς  του συλλόγου που με τη σειρά του επισήμανε τις ανάγκες και τους προβληματισμούς του κλάδου των Καφεζυθεστιατόρων.

Μεταξύ των άλλων που συζητήθηκαν, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στη γνωστή πλέον πρωτοβουλία του συλλόγου σχετικά με τα 4 Π (Πρωτοβουλία Προώθησης Παριανών Προϊόντων), η οποία και έτυχε θερμής υποστήριξης από τα μέλη του συνδυασμού.

Με πρωτοβουλία του συλλόγου Καφεζυθεστιατόρων  και στα πλαίσια της δράσης του περί γνωριμίας και γόνιμης συζήτησης με τους διεκδικητές του πολιτικού αξιώματος της Δημαρχείας,  πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 4-4-2014 συνάντηση μεταξύ του επιτελείου της «Ενιαίας Κίνησης Πολιτών - Ενότητα για το Μέλλον» και του νυν δημάρχου κ. Χρίστου Βλαχογιάννη με τα μέλη το Δ.Σ. του συλλόγου και του προέδρου του κ.Τάσου Κουρκουλόπουλου. Το Δήμαρχο συνόδευε και η αντιδήμαρχος κυρία Μαρία Χανιώτη.

Στη συνάντηση, κατόπιν πρόσκλησης παρευρέθη και ο Αρχιτέκτων Μηχανικός κ. Θεοφάνης Καταπόδης, ο οποίος ανέπτυξε στους παρευρισκόμενους τη μελέτη για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, που έχει ο ίδιος εκπονήσει. Η μελέτη αυτή αποτελεί ένα από τα καίρια ζητούμενα του συλλόγου στο πλαίσιο της τουριστικής ανάπτυξης τόσο της παροικίας , όσο και ολόκληρου του νησιού.

Εν συνεχεία, αναπτύχθηκε διάλογος  σχετικώς με θέματα όπως η Μαρίνα και εξέλιξη των εργασιών στο αεροδρόμιο. Τέλος, η συνάντηση έκλεισε με ανταλλαγή απόψεων σχετικών με θέματα που αφορούν στον τουρισμό και στη λειτουργία της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos