×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Δημοτικό Σχολείο Αγκαιριάς: Εκδηλώσεις με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα βιβλίου

08 Απριλίου 2014 00:51

Φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις μας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου στο δημοτικό σχολείο Αγκαιριάς.

Τα παιδιά έπαιξαν, δημιούργησαν, διασκέδασαν, πέρασαν υπέροχες στιγμές.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά οι εκδηλώσεις μας, με αφορμή την  «Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου», στις 5 & 6 Απριλίου στο χώρο του δημοτικού σχολείου Αγκαιριάς.

Οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν αφήγηση παραμυθιού από τους μαθητές της Ε΄ τάξης, παρακολούθησαν την ταινία «η κλέφτρα των βιβλίων» και συγχρόνως δημιούργησαν χειροτεχνίες στο εργαστήρι εικαστικών.

Επίσης οι μαθητές της Α΄ τάξης συνεργάστηκαν με τους γονείς τους και  έφτιαξαν το δικό τους παραμύθι ενώ οι μαθητές των υπόλοιπων τάξεων συμμετείχαν στο εργαστήρι συγγραφής και εικονογράφησης με την καθοδήγηση των δασκάλων τους.

Τέλος όλα τα παιδιά συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού, όπου έπαιξαν παιχνίδια, έλυσαν γρίφους, ζωγράφισαν, τραγούδησαν και τέλος ανακάλυψαν το μπαούλο του θησαυρού που περιείχε πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Σε όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων λειτούργησε έκθεση παιδικού & εφηβικού βιβλίου καθώς και παζάρι για την ενίσχυση του συλλόγου.

Όλοι μαζί απολαύσαμε ζεστή σοκολάτα, νοστιμότατους λουκουμάδες και  γλυκά που έφτιαξαν με μεγάλη αγάπη οι μητέρες των παιδιών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

Την διευθύντρια του σχολείου κ. Δεσσύλα

Τους δασκάλους μας κ. Θοδωρή Ξανθόπουλο, κ. Πηνελόπη Δήμου, κ. Ελευθερία Ζέλγκα, κ. Γιώργο Στουγιάννο, κ. Μαρία Σαπουτζή.

Πολλές ευχαριστίες στις: Ρένα Αγγελάκη, Μαίρη Σκιαδά, Αργυρώ Ασημάκη (εικαστικά), Μαρία Τσαντουλή (έκθεση βιβλίου), Έφη Μαδεμτζίδου (κυνήγι θησαυρού), Ευαγγελία Σκιαδά (λουκουμάδες), τις μητέρες για τον μπουφέ, την κ. Πόπη Σκανδάλη για την προσφορά των καραμελών – σοκοφρετών στα παιδιά.

Τα μέλη του συλλόγου

ΚΟΥΤΑΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΧΑΝΙΩΤΗ ΜΑΡΟΥΣΩ

ΛΟΥΚΗ ΓΙΑΝΝΑ

ΣΙΦΝΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΧΑΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos