Πάρος: Πτώμα γυναίκας σε βραχώδη θαλάσσια περιοχή του Κριού

10 Απριλίου 2014 12:00

Πτώμα γυναίκας, περίπου 65 χρόνων, αγνώστων λοιπών στοιχείων, βρέθηκε σήμερα το πρωί σε βραχώδη θαλάσσια περιοχή του Κριού στην Παροικιά.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντόπισε Έλληνας κάτοικος της περιοχής σήμερα το πρωί γύρω στις 8:00 και ειδοποίησε τηλεφωνικά το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου.

Στη συνέχεια, λόγω αρμοδιότητας, άνδρες του Λιμεναρχείο Πάρου πήγαν στην περιοχή περισυνέλεξαν το πτώμα της και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Πάρου. Να σημειώσουμε ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν μπορούσε να μεταφέρει το πτώμα της γυναίκας αφού δεν υπήρχε βάρδια.

Η βραχώδης περιοχή, που βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας, βρίσκεται ανάμεσα στο κάμπινγκ «Κριός» και την παραλία Κριός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος της γυναίκας θα πρέπει να προήλθε από πιθανή πτώση στα βράχια, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο του πνιγμού που να προήλθε από την πτώση της.

Το Λιμεναρχείο Πάρου, που διεξάγει την έρευνα, ενημέρωσε τον εισαγγελέα Σύρου για το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει αναζητήσει κάποιος την άτυχη γυναίκα ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται για αλλοδαπή. Τα χαρακτηριστικά της είναι ψηλή, λεπτή, ξανθιά.

Το πτώμα της γυναίκας θα μεταφερθεί στη Σύρο για νεκροψία - νεκροτομή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos