Πάρος: Παραμένει άγνωστη η ταυτότητα της γυναίκας που βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Κριού

12 Απριλίου 2014 16:42

Παραμένει άγνωστη η ταυτότητα της γυναίκας που βρέθηκε προχθές (Πέμπτη 10 Απριλίου 2014) το πρωί στην θαλάσσια περιοχή του Κριού στην Πάρο.

Το Λιμεναρχείο Πάρου, που έχει αναλάβει και την διαλεύκανση της υπόθεσης, έχει κάποια στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν ώστε να γίνει γνωστή η ταυτότητά της.

Στο πλαίσο αυτό το parianostypos.gr δημοσιοποιεί τα στοιχεία αυτά προκειμένου να διευκολύνει στο έργο του Λιμεναρχείου αλλά και στην αναγνώριση της άτυχης γυναίκας.

Η ηλικία της είναι ανάμεσα στα 60 και τα 70 χρόνια. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ είναι ξανθιά, λεπτή, ψηλή.

Φορούσε μπλε παντελόνι, μπλε παπούτσια περιπάτου, άσπρο στηθόδεσμο και μπλε κοντομάνικη μπλούζα. Στα χέρια της φορούσε χρυσή βέρα, χρυσό δαχτυλίδι και κόκκινο μπρασελέ.

Όποιος ή όποια γνωρίζει οτιδήποτε και με βάση και τα στοιχεία που δώσαμε μπορεί να απευθυνθεί στο Λιμεναρχείο Πάρου και στο τηλ.: 2284021240 ή και να επικοινωνήσει με την ηλεκτρονική μας εφημερίδα  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η μεταφορά της γυναίκας στη Σύρο για τη νεκροψία - νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, θα πραγματοποιηθεί  με το πλοίο της γραμμής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos